2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov vydřel výhru až v poslední minutě


Branky


0

Slavkov si zajistil výhru až v poslední minutě a nadále zůtává stoprocentním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Slavkova nastoupili v Albrechticích jako mistři světa, když se vůbec nedokázali vypořádat s tvrdou, místy až brutálně záludnou hrou soupeře. Domácí vkročili do zápasu nečekaným náporem, takže gólman Machel musel brzy likvidovat tutovku Charalambidise. V 9. minutě se navíc balon smolně otřel ve vápně o ruku Obludníka a Pavlíček z penaltového puntíku nezaváhal – 1:0. Lídr soutěže ovšem s odpovědí moc dlouho neotálel. Po pár vteřinách způsobil Nevlud v defenzivě Albrechtic značnou paniku a Cahel zkušeně překonal brankáře Dardu – 1:1. Albrechtice ale i nadále působily nebezpečnějším dojmem. V 16. minutě se řítil Šupák úplně sám na Machela, který si však připsal vynikající zákrok. Slavkov už do přestávky reagoval pouze nepřesnou hlavičkou Cahela. 

 

Ve druhé půli převzali taktovku hosté, jenže šancemi zrovna nehýřili. Až v 68. minutě faulovali v šestnáctce Grajciara a Schneider pokutovým kopem nepohrdl – 1:2. Stejný plejer měl poté na noze gólovou pojistku, ale po akci Obludníka a Nevluda pálil těsně vedle. Samozřejmě se tedy uplatnilo otřepané „nedáš – dostaneš“. Slavkovský stoper Klement při rohu neuhlídal důrazného Sklenaříka a začínalo se prakticky od nuly – 2:2. Další komplikaci hostům způsobil Nevlud, protože se po střetu s Kopeckým nechal vyloučit. Vedoucí celek tabulky se ale už poněkolikáté v sezoně mohl spolehnout na přízeň fotbalového pánaboha. V poslední minutě vybojoval Grajciar míč pro Marka a ten předvedl životní levačku – 2:3.



Sestavy


FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - M. Sklenařík [-] , J. Mlčoušek [-] (46. R. Boček [-] ) , M. Šupák [-] , M. Kopecký [-] , L. Slaný [-] , V. Charalambidis [-] , J. Bušos [-] (70. M. Banovec [-] ) , A. Klepáček [-] (84. L. Král [-] ) , R. Pavlíček [-] , J. Kropáč [-]

TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - D. Cahel [-] , Z. Nevlud [-] , R. Klement [-] , J. Král [-] , M. Baláž [-] (60. J. Graiciar [-] ) , J. Schneider [-] , M. Hruška [-] , T. Marek [-] , J. Gloga [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 17. M. Sklenařík , 24. J. Bušos , 63. M. Šupák , 68. R. Pavlíček , 77. J. Kropáč - 39. R. Klement . ČK: 31. Z. Nevlud .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - KRZISCH Michal, HELEKALOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.