Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice poprvé vyhrály


0

Poslední Úvalno opět prohrálo, když nestačilo na Město Albrechtice, které je doma vysoko porazilo, když se zaskvěl autor hattricku Šupák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým z Města Albrechtic se rychle dostal do dvoubrankového vedení, když se ve 4. resp. 13. minutě dokázala prosadit posila Miroslav Šupák - 0:1 resp. 0:2. Nadále byl hostující soubor lepším týmem a tři minuty před přestávkou Charalambidis zvyšoval už na tříbrankový rozdíl - 0:3. Domácí Úvalno odpovědělo hned v zápětí, když z přímého kopu dalekonosnou střelou snižoval Král - 1:3. 

 

 

Druhá půle se odehrála ve stejné réžii, Hosté si hlídali vedení a vyrážely k rychlým brejkům Po hodině hry zkompletoval hattrick Šupák - 1:4. Vysoké vítězszví pak potvrdil deset minut před koncem kapitán Pavlíček - 1:5. V poslední desetiminutovce si hosté už zkušeně výhru pohlídali a připsali si do tabulky první výhru. Úvalno zůstává nadále poslední.  



Ohlasy k zápasu



FK Město Albrechtice
Vladimír Ptáček (trenér, pro denik.cz): Konečně jsme vyhráli, ale nijak to nepřeceňujeme. Dobře se uvedl Šupák. Čekáme ještě na jednu posilu dopředu. Nemá cenu to tajit, přijde Martin Sklenařík. Oslovil jsem ho a domluvili jsme se na podzimní část.



Sestavy


FK Úvalno
M. Zlámal [-] (46. F. Kočenda [-] ) - K. Sovadina [-] (74. M. Škrabal [-] ) , M. Mitura [-] , M. Ryška [-] , M. Krupík [-] (46. M. Škývara [-] ) , T. Juřina [-] , P. Matušinský [-] (85. M. Houdek [-] ) , M. Slezák [-] , J. Komžík [-] , M. Žitník [-] , T. Tkáč [-]

FK Město Albrechtice
L. Král [-] - R. Vávra [-] , J. Mlčoušek [-] , Z. Valík [-] (65. A. Klepáček [-] ) , M. Šupák [-] (79. R. Schramm [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Kropáč [-] , L. Slaný [-] , R. Pavlíček [-] , V. Charalambidis [-] , J. Bušos [-]

ŽK: 42. P. Matušinský - 70. L. Slaný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - YEGHIAZARYAN Vachik, KUBÍN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.