Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice ztratily výhru deset minut před koncem


0

Albrechtice své jednobrankové vedení neudržely, když dostaly branku deset minut před závěrečným hvizdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ještě ani nestačili zaklimatizovat a už prohrávali gólem Válečka z 2. minuty, jehož hlavička zaplula do sítě - 1:0. Ve čtrnácté minutě už Albrechtice srovnaly krok po přesné trefě kapitána Pavlíčka - 1:1. V dalším průběhu už byla hra vyrovnaná.Otice se snažili o kombinaci a Albrechtice naopak chodily do rychlých brejků. V probíhající 32. minutěse jeden brejk hostům vydařil a Charalambidis převážil misky vah na jejich stranu - 1:2.

 

Po přestávce to dlouho vypadalo, že se Otičtí na nic nezmůžou a hosté si do tabulky připíšou první tři body. Jenže v 80. minutě přišla osudová chyba stopera, který pod tlakem odevzdal míč domácím, a po nejistém zákroku gólmana  Dardy dopravil míč za jeho záda Pristaš - 2:2. V závěru měly Albrechtice pořádnou porci štěstí, když Otice dvakrát orazítkovaly břevno Dardovy svatyně.



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - D. Bukovský [-] (67. M. Smuda [-] ) , M. Hopp [-] , D. Tesař [-] (81. F. Smuda [-] ) , T. Kříž [-] , J. Sznapka [-] , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] , J. Pristaš [-] , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - M. Banovec [-] , R. Schramm [-] , M. Novák [-] , J. Drahotušský [-] , L. Slaný [-] , R. Pavlíček [-] , L. Král [-] , A. Klepáček [-] (51. L. Pospíšil [-] ) , V. Charalambidis [-] , J. Bušos [-]

ŽK: 28. D. Bukovský - 88. L. Slaný , 90. J. Bušos .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOBOLA Libor - TISOVSKÝ Ondřej, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.