J. Sznapka 73. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby vyznělo pro Slavkov


Branky


73. J. Sznapka (p.) - 4. Z. Nevlud , 30. J. Borunský
0

Souboj dvou sousedních vesnic nabídl zápas mezi Oticemi a Slavkovem. Slavkov se v první dějství ujal dvoubrankového vedení. Domácí Otice už jen dokázaly snížit na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prestižní derby mezi otickými "Zelaři" a slavkovskými "Metlaři" nabídlo zápas dvou rozdílných poločasů. V úvodní pětačtyřicetiminutovce dominovali favorizovaní hosté. Dlouholetého účastníka 1. A třidy povzbudila hned 4. minuta. Přes Borusnkého a Schneidera putoval balon k Nevludovi a ten svou parádní dělovku otřel o tyč - 0:1. Náskok Slavkova, pak mohl zdvojnásobit Dietrich, který uháněl sám na gólmana Weisze, ale domácí zadáci vykopli míč z brankové čáry a dorážka nevluda přistala na tyčce. Svěřenci trenéra Onderky se tedy podruhé radovali až ve 30. minutě. Borunský převzal balón od Krále, nijak se nerozpakoval a nádhernou ranou ze třiceti metrů překonal Weisse - 0:2. Těsně před přestávkou mohlo být definitivně vymalováno. Po pěkném slalomu Obludníka sice Dietrich obelstil Weisze, jenže z úhlu orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

 

 Ve druhé půli nastal obrat o stoosmdesát stupňů. Hosté viditelně polevili, takže se ocitli pod nečekaným tlakem soupeře. Za Otice hrozili hlavně Kostera, Váleček, Hopp a Sznapka. Domácí ovšem stačili pouze snížit, když se po faulu Klementa na Hoppa pískala penalta. Hopp sice ztroskotal na gólmanovi Machelovi, ale dobíhající Sznapka se nemýlil - 1:2.

 

Autor textu: Jan Obludník



Sestavy


TJ Otice
K. Weiss [-] - Š. Poštulka [-] (61. L. Leifert [-] ) , M. Hopp [-] , D. Tesař [-] , T. Kříž [-] , J. Sznapka [-] , T. Rezner [-] , J. Kostera [-] (76. M. Byrtus [-] ) , J. Pristaš [-] (72. O. Kurka [-] ) , M. Váleček [-] , J. Byrtus [-]

TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - J. Borunský [-] , Z. Nevlud [-] (66. T. Pavelek [-] ) , R. Klement [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] (87. D. Cahel [-] ) , J. Schneider [-] , M. Hruška [-] , T. Marek [-] (76. D. Kubín [-] ) , J. Gloga [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 75. J. Kostera - 51. J. Obludník .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - VIŠŇOVSKÝ Zdeněk, ORSÁG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.