Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice ztrátu nedohnaly


Branky


0

Sedliště dvakrát vedlo o tři branky. Veřovice dokázaly pouze dvěma góly skóre korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Do zápasu jsme vstoupili aktivněji a již ve 4 min si hosté mohli dokonce dát vlastní branku, když odvraceli nastřelený balón do jejich šestnáctky těsně nad břevno. O 3 min později Jan Michálek zatáhl míč po levé straně, nahrál Martinovi Satkovi na střed a ten jen těsně minul soupeřovu branku střelou z dvaceti metrů. V 13 min jsme zahrávali nacvičený rohový kop. Radim Košelík přihrál na střelu Martinovi  Černochovi, jeho střelu gólman hostů jen vyrazil před sebe, a pokryl také následnou dorážku Adama Golda. Hosté se do první akce v naší šestnáctce dostali až po 15 min hry, ale jejich hlavička nebyla tak důrazná, aby si s ní náš gólman neporadil. Varování jsme asi nebrali vážně. V 18 min jsme poprvé inkasovali, když hostům se podařil centr zprava do naší šestnáctky a nikým neatakovaný útočník lehce hlavou skóroval – 0:1. O 5 min později již bylo skóre dvoubrankové. Pro změnu hosté vedli útok zleva, odcentrovali do naší pětky a dorážka nebyla pro hostujícího hráče již z takové vzdálenosti problém. – 0:2. A aby toho nebylo málo, tak Sedliště šlo dokonce v 38 min do tříbrankového vedení. Zahrávali roh, který Martin Fojtík jen odvrátil na šestnáctku a zase nikým neatakovaný hráč hostů placírkou pohotově vrátil míč do naší sítě – 0:3. To byla pro nás pěkná sprcha…my jsme hráli a hosté po našich školáckých chybách dávali branky. Na lepší časy se blýsklo ve 40 min, narážečkou mezi Honzou Valoškem a Radimem Košelíkem jsme se dostali na dostřel a tečovanou Radimovu střelu do šibenice horko těžko hostující gólman vytlačil na roh. Ale přece jsme se v první půli dočkali branky v hostující síti. Běžela 42 min, Michal Hanko dostal míč do běhu, v šestnáctce zasekl a nezištně přihrál Radimovi Košelíkovi, který křížnou přízemní ranou uklidil balón k levé tyči  - 1:3.

 

Je to paradox, ale zase nám nevyšel vstup do druhé půle, opět jsme inkasovali z první akce, co hosté podnikli. V 53 min zahrávali roh, míč se po několika odrazech dostal do pětky a jen zase naším nedůrazem hostující hráč hlavou dal na 1:4. Ale přesto jsme cítili, že bychom mohli ještě něco s výsledkem udělat. Vystřídali jsme a na hrot nastoupil Dan Hrivňák.  V 64 min Radim Košelík zahrával zprava přímý kop a parádně míč posadil na hlavu Dana Hrivňáka, kterému jen stačilo balón líznout, a mohl se měnit stav utkání – 2:4. A to nebylo ještě všechno. Na rozdíl jedné branky jsme se dostali v 76 min, po centru Radima Košelíka hlavou přesně mířil Martin Satek – 3:4. V této fázi utkání jsme nad soupeřem dominovali, hosté se „soustředili“ hlavně na udržení výsledku. Pokud jim to rozhodčí umožnil a to umožnil, tak natahovali čas častým ošetřováním apod. Mohlo se jim to ale vymstít, protože v samotném závěru měl po rohu střídající Ondřej Fojtík na noze vyrovnání, ale střela mířila jen pár centimetrů nad hostující bránu.

 

zdroj text: http://afcverovice.php5.cz/



Ohlasy k zápasu


AFC Veřovice
vyjádření pro klubový web: Je to velká škoda, protože soupeř byl k poražení a nemyslím si, že i když v zápase vedl 3:0 a 4:1 tak měl utkání pod kontrolou. Branky jsme si dali vlastně sami, ale to tak ve fotbale chodí, kdy góly padají většinou po chybách a ne po vypracovaných akcích. Ale za bojovnost hlavně ve druhé půli patří klukům poděkování a divákům se musel zápas líbit.




Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - J. Valošek [-] , M. Černoch [-] (67. M. Kupčák [-] ) , J. Michálek [-] (78. O. Fojtík [-] ) , M. Hanko [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (52. D. Hrivňák [-] ) , M. Satek [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] , M. Adamec [-]

FK Sedliště
D. Majer [-] - J. Pohludka [-] , M. Bílek [-] - R. Krischke [-] , V. Kožušník [-] , R. Bilas [-] , V. Kaňok [-] , T. Sekanina [-] - D. Krejčok [-] , R. Bilas [-] , D. Majer [-] (86. R. Vlček [-] )

ŽK: 44. M. Satek , 66. M. Černoch , 67. R. Košelík , 68. M. Hanko , 80. M. Adamec - 61. R. Bilas , 91. D. Majer .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - KARAS Michal, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.