1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodla přesná trefa Hovůrky


Branky


0

Jediný gól určil vítěze zápasu dvou velkých rivalů. Tým trenéra Dušana Kohúta zvládl tak úvodní duel nové sezony proti silné Stonavě na domácí půdě. Jedinou branku zápasu vstřelil ve čtrnácte minutě hlavou Jan Hovůrka. Hosté dohrávali od třiaosmdesáté minuty v deseti po vyloučení stopera Artura Wojnarovského. Baníkovci tak mají za sebou vítěznou premiéru, a to dokonce ve velkém derby se Stonavou, kdy utkání sledovalo přes 350 diváků, kteří se postarali o dobrou atmosféru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi napínavý a bojovný zápas se dal očekávat hned na úvod podzimní části 1. A třídy skupiny B mezi domácím Baníkem Albrechtice a hosty z SK Stonava. Do areálu FK Baník si našlo cestu přes 350 diváků, kteří se postarali, jak již bylo zmíněno o dobrou atmosféru, a po utkání se radoval z vítězství domácí tým.

Baníkovci nemohli počítat do utkání s několika hráči svého týmů z různých důvodů, a to například s Tomášem Izaiášem, Honzou Kociolkem, Markem Paříkem, Tomaszem Klozou a ani s novou posilou do útoku s Antonínem Chumchalem.

Jako první se do šance dostali domácí už ve 4. minutě. Jaroslav Goj prodloužil hlavou míč za obranu, kde nabíhal Lukáš Vagner. Jeho přízemní střelu však hostující brankář Gaszczyk dokázal zlikvidovat. Ve 13. minutě mohli diváci vidět jedinou a vítěznou branku v podání Albrechtic. K rozehrání přímého kopu se postavil Ondřej Čoček, jehož centr nešťastně prodloužil Ondrej Hančín na zadní tyč, kde čekal osamocený Jan Hovůrka, který poslal míč hlavou do sítě - 1:0. Stonava poprvé zahrozila ve 23. minutě. Centr od rohového praporku se snesl až na hlavu nikým nehlídaného Lukáše Graňák, jehož hlavičku zlikvidoval domácí brankář Aleš Hekera. Ve 35. minutě se do zakončení dostal stonavský Petr Dittrich. Jeho střelu však dokázal Hekera vytěsnit na rohový kop, po jehož rozehrání vznikl ve vápně Albrechtic velký závar, který zvládla domácí obrana uhasit odkopem z brankové čáry.



 

Ve druhém poločase byl k vidění velmi bojovný fotbal, se spoustou ostrých zákroků. Po 15-ti minutách pobytu na hřišti musel střídat David Dorozlo, jenž si nešťastně v souboji o míč přivodil tržnou ránu nad obočím. Po vyloučení hostujícího Wojnarovského měla paradoxně více ze hry Stonava, která zatlačila Baník na jeho vlastní půlku a nedovolila jim prakticky nic. V 75. minutě mířil střelecký pokus Jiřího Fraita do šibenice, ale Aleš Hekera jej bravurně vytáhl na rohový kop, který nadělal domácí obraně spoustu starostí. Naštěstí pro albrechtické skončila situace pouze zblokovanou střelou hostí. Do konce zápasu byla jasně lepší Stonava, ale všechny body nakonec braly Albrechtice, a tak úvodní derby vyznělo pro domácí nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Zdroj text a foto: http://www.fkbanikalbrechtice.cz/products/uder-prisel-ze-vzduchu-banik-albrechtice-stonava-1-0/



Sestavy


FK Baník Albrechtice
A. Hekera [-] - O. Čoček [-] (46. D. Dorozlo [-] ) , J. Hovůrka [-] , J. Klus [-] , J. Goj [-] , D. Žyla [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] (88. P. Pasz [-] ) , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] , M. Kulhánek [-]

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - P. Šuster [-] (46. I. Kisel [-] ) , T. Mančar [-] , O. Hančin [-] , M. Edr [-] (85. M. Škuláň [-] ) , J. Frait [-] , L. Graňák [-] , P. Dittrich [-] , L. Němec [-] , P. Zielonka [-] (92. A. Zachata [-] ) , A. Wojnarovský [-]

ŽK: 45. O. Čoček , 47. J. Klus , 64. L. Vagner - 54. A. Wojnarovský , 67. T. Mančar . ČK: 83. A. Wojnarovský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - DYTKOVÁ Šárka, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.