Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá nestačila na Sedliště


Branky


0

V prvním utkání sezóny jsme zajížděli na půdu neoblíbeného soupeře ze Sedlišť. Už v dobách, kdy hrály oba celky 1.B třídu, se nám proti Sedlištím výsledkově nikdy moc nedařilo. K tomu všemu nám z různých důvodů chybělo celkem 7 hráčů! Naproti tomu jsme ve svých řadách mohli přivítat dva ostřílené borce. Jednoho z nejlepších kanonýrů v kraji Karla Macečka a hráče s ligovými zkušenostmi Michala Chlebka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější situace se odehrála ve čtrnácté minutě. Damek poslal načechraný centr do vápna, kde se k hlavičce dostal Papřok. Po odraženém míči se dostal ke slovu kapitán Šmahaj, ale ve vápně byl jasně faulován. K penaltě se postavil tradiční exekutor Pietroszek, ale nestřelil jen tyčku! V třiadvacáté minutě se diváci dočkali první branky. Bohužel, radovali se ti domácí. K přímému kopu se z dobrých pětadvaceti metrů postavil Sekanina a vypálil skvěle k tyči. Lamoš se natahoval marně – 1:0. Netrvalo to dlouho a dočkali jsme se vyrovnání. Šmahaj prošel středem hřiště a vyslal do úniku Filipčíka. Ten z úhlu překvapil nestárnoucího Majera a srovnal na 1:1. Ve dvaačtyřicáté minutě jsme se mohli dostat do vedení. Damek našel ve vápně skvěle Chlebka, který bohužel tváří v tvář Majerovi selhal. A tak se potvrdilo staré známé pravidlo, nedáš – dostaneš. Těsně před odchodem do kabin se do šance dostal domácí kanonýr Krejčok a nadvakrát překonal našeho gólmana – 2:1. 

 

Druhá půle pro nás nezačala zcela ideálně. V padesáté minutě se nám zranil gólman Lamoš a vzhledem k tomu, že náhradního gólmana jsme neměli, musel své gólmanské dovednosti oprášit bývalý třetiligový gólman, který nyní hraje v poli, Martin Lužný. Nutno podotknout, že se toho zhostil na výbornou. V šestapadesáté minutě jsme zahrávali přímý kop, ke kterému se postavil Chlebek. Jeho ránu s vypětím všech sil vytěsnil Majer na roh. V pětašedesáté minutě našel Pietroszek výborným pasem ve vápně osamoceného Damka, který ale trestuhodně přestřelil. Deset minut před koncem utkání hlavičkoval Papřok po Chlebkově rohu jen do tyče. V té době už jsme hráli pouze na tři obránce a snažili jsme se o vyrovnání za každou cenu. Ovšem pět minut před koncem to byly právě Sedliště, kdo zápas rozhodl. Krejčok atakoval bez povšimnutí sudího Šmahaje a dostal se k centru, na který si naskočil Vlček a rozhodnul tak utkání – 3:1. 

 

text zdroj: http://www.sokoldobra.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrá
Ondřej Glogar: V prvním utkání jsme tedy bohužel prohráli. Absence několika hráčů byla znát. Sedm lidí je opravdu hodně. Ale i přesto jsme si vytvořili dostatek šancí, abychom minimálně bod uhráli.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Bílek [-] , J. Pohludka [-] , J. Němec [-] , A. Foukal [-] (87. D. Majer [-] ) - R. Bilas [-] , V. Kaňok [-] (77. D. Mohyla [-] ) , T. Sekanina [-] (59. V. Kožušník [-] ) - R. Bilas [-] , R. Papřok [-] (66. R. Vlček [-] ) , D. Krejčok [-] (90. T. Majer [-] ) -

TJ Sokol Dobrá
M. Lamoš [-] (70. P. Malchárek [-] ) - K. Maceček [-] , L. Papřok [-] , J. Filipčík [-] , D. Damek [-] , M. Chlebek [-] , J. Otipka [-] (46. M. Lužný [-] ) , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , K. Zícha [-] , M. Pietroszek [-]

ŽK: 38. J. Pohludka , 86. R. Bilas - 23. J. Otipka , 36. M. Chlebek , 55. D. Damek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SZKUTA Pavel - KLIMEK Tomáš, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.