0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín rozhodl v samém závěru


Branky


0

Po bezbrankové první půli se Bohumín prosadil v závěrečné čtvrthodině a odváží si z Kobeřic tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaný Bohumín zajížděl na půdu posledních Kobeřic a dlouho se hrála velmi vyrovnaná partie, kdy si žádné mužstvo nevypracovalo žádnou vyloženou šanci. První vážnější šanci měla domácí družina až v 75. minutě, kdy po rohu hlavičkoval do tyče Pavlíček a následný závar vyzněl do ztracena. Klíčový moment zápasu pak přišel v 79. minutě, kdy po velmi nenápadné akci rozvlnil síť Jatagandzidis - 0:1. Kobeřice se snažily o srovnání skóre, ale další střídající hráč Šiška zápas v 85. minutě definitivně rozhodl střelou k tyči ve prospěch Bohumína. 



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
Martin Kempný (asistent trenéra): Herně nám to nejde, hodně kazíme. Ještě štěstí, že Kobeřice nepatří k nejsilnějším týmům soutěže. Vůbec se nám nedařila kombinace, byla tam spousta ztracených balonů, pořádná akce žádná, jen nějaké náznaky. Silnější protivník by to potrestal.Musíme si k tomu něco říct, protože to nejhorší, co bychom teď mohli udělat, by bylo nechat se uchlácholit tím, že máme tři body. Výkon byl opravdu mizerný, takhle to dál nejde. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/utrapene-vitezstvi-bohumina-20160901.html



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - R. Hartmann [-] (21. R. Stuchlík [-] ) , J. Oberherr [-] , Z. Kryštof [-] , D. Boček [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , P. Poštulka [-] , D. Socha [-] , J. Baculák [-] - J. Sittek [-] , L. Kurušta [-] (46. L. Kalous [-] ) , J. Kubinski [-] (82. P. Šiška [-] ) , F. Hanus [-] - R. Vaclík [-] (27. D. Jatagandzidis [-] ) , J. Ferenc [-] (46. A. Šipula [-] )

ŽK: 60. J. Oberherr , 89. P. Stuchlík - 26. R. Vaclík , 76. A. Šipula .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - MUROŇ Antonín, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.