1:1
(0:0)
55. A. Fizek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka plichtila s Těšínem


Branky


0

Na vedení Těšína Polanka zareagovala vzápětí vyrovnávací trefou, a jelikož se pak už nic nestalo, tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měl David Fromelius, střelou z otočky zpoza velkého čtverce donutil Břetislava Gradka k zákroku. Další šanci měli domácí po průniku po levé straně, centr Lea Uhlíka na Marka Jakubova nadělal obraně hostů nemalé problémy. Hosté se osmělili až ve 28. minutě, první střelu na Řehulku vyslal z 20 metrů Fizek. Nepříjemná situace pro domácí se stala v 34. minutě, kdy se ve skluzu zranil Dominik Šindler s hostujícím obráncem. I přes pomoc Ivo Kantora a maséra bylo zranění kotníku tak vážné, že musel být vystřídán.

 

Druhý poločas začal opět náporem domácích, odražený míč po rohu ve 47. minutě napálil Vojtěch Borgosz do spojnice tyče a břevna. O tři minuty později měli domácí velkou příležitost z přímého kopu. Jakub Kaluža napálil pouze zeď. Hosté využili hned první šanci ke skórování, nepřesnou přihrávku Fukaly využili k rychlému brejku, na jehož konci byla přesná střela Antona Fizka z 20 metrů. Další šanci měl Fizek o dvě minuty později, kdy se řítil na Řehulku, ten ale jeho pokus zneškodnil. V 61. minutě domácí vyrovnali, po autu prošel do šestnáctky Radomír Fukala, přihrál na nabíhajícího Vojtěcha Borgosze, který prolomil smůlu a poslal míč do sítě. Závěr zápasu patřil hostům, kteří byli aktivnější. V 88. minutě podržel domácí Řehulka, když vyrazil přímý kop Jana Kupczaka.

 

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Kaluža [-] , D. Šindler [-] (37. R. Drulák [-] ) - M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] , M. Jakubov [-] , N. Andrýsek [-] - D. Fromelius [-] - R. Fukala [-] (68. J. Ševčík [-] ) , R. Šimek [-] , L. Uhlík [-] (83. D. Uher [-] )

FK Český Těšín
B. Gradek [-] - O. Popelka [-] , S. Zogata [-] , J. Zogata [-] (59. A. Malyjurek [-] ) , L. Rac [-] , D. Konečný [-] (89. D. Michalisko [-] ) , A. Fizek [-] , M. Sostřonek [-] , D. Bolek [-] , I. Kantor [-] , J. Kupczak [-]

ŽK: 86. L. Rac .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPĚLA Robin - ČUBA Daniel, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.