R. Wirth 66.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice zůstaly poslední


Branky


0

Nad Kobeřicemi visí téměř v každém zápase Damoklův meč, protože se neustále pohybují v sestupovém pásmu. Rovněž Dětmarovice ovšem procházejí výsledkovou krizí, takže se napjatě očekávalo, které mužstvo si s obtížnou situací poradí lépe. Body si bohužel odvezli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si během úvodního dějství několikrát vylámali zuby na výborném gólmanovi Kotrlovi. Hned v 4. minutě neuspěl Jan Oberherr, když pálil po akci svého útočného parťáka Čujka. O chvíli později předvedl Žmolík krásný dalekonosný trestňák, jenže Kotrla dělovku z pětadvaceti metrů vyškrábl nad břevno. Rovněž Dětmarovice překypovaly aktivitou, pokusy Skotnici, Kováře anebo Bystrého však putovaly mimo tři tyče. Šest minut před přestávkou se Kobeřice tloukly do hlavy. Hosté totiž zahráli uvnitř šestnáctky rukou, jenže penaltu Žmolíka zlikvidoval výborný Kotrla. Svěřenci trenéra Kamráda si naopak zhluboka oddechli ve 45. minutě, když hrubku Petra Stuchlíka hasil až obětavý zákrok Jakuba Janíka. 

 

Bezbrankový stav vydržel pouze do 51. minuty. Při rohovém kopu domácí neuhlídali Stanowského a neštěstí bylo na světě – 0:1. Další hořkou pilulku Kobeřice spolkly v 59. minutě. Sudí přehlédli faul na Kryštofa, následoval centr do vápna, kde se vyšrouboval do vzduchu Bystrý a nekompromisně napnul síť – 0:2. Tým z Prajzské už dokázal pouze korigovat nepříznivý stav. Jan Oberrherr chytře prostrčil balon Wirthovi a ten zamířil neomylně k tyči – 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Tahle ztráta nás mrzí, protože Dětmarovice patřily mezi hratelné soupeře. Na těžkém terénu to klukům docela klouzalo, přesto to byl svižný zápas. Bohužel jsme prohrávali důležité osobní souboje, což nakonec rozhodlo. Oba góly jsme obdrželi po hlavičkách hostů.

SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Chtěli bychom poskočit do klidného středu tabulky, ať na jaře nemáme starosti se záchranou. Proto jsou ty body z Kobeřic stěžejní. A potěšilo mě, že jsme nepřišli o žádného vyloučeného hráče. Na to jsem před utkáním kladl zvláštní důraz a kluci si na to dali pozor. Prohrát tady a ještě přijít o dalšího chlapa, to by bylo to nejhorší, co by nás mohlo v naší situaci potkat.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
R. Volný [-] - D. Žmolík [-] , J. Oberherr [-] , J. Janík [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (62. O. Kamrád [-] ) , J. Čujek [-] (70. R. Stuchlík [-] ) , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] (33. R. Wirth [-] ) , J. Buchta [-] , L. Pavlíček [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - M. Stanowski [-] , J. Káňa [-] - M. Maleňák [-] (63. O. Matušík [-] ) , M. Kempný [-] , M. Kovář [-] (70. J. Ligocký [-] ) , T. Hrtánek [-] - R. Bystrý [-] (88. D. Lipták [-] ) , Z. Skotnica [-] , P. Beilner [-] , P. Zahatlan [-]

ŽK: 11. J. Oberherr - 56. M. Maleňák .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - TILKERIDIS Nikolas, JAHODA Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.