2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec získal v souboji s Vendryni tři body


Branky


25. I. Martinčík (vl.) , 83. M. Moučka
0

První branku si Vendryně vsítila sama. Druhou přidal Bílovec sedm minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodina zápasu mezi Bílovcem a Vendryni se nesla ve velmi opatrném duchu. Po úvodní čtvrthodině začal Bílovec postupně získávat nad svým soupeřem převahu. Střela Ondruše, ale ještě brankáře Pechu nepřekvapila. Stejně byl připraven i proti hlavičce bíloveckého obránce Maráka. V probíhající 25. minutě se už domácí fandové radovali. Ronec našel svou přesnou nahrávkou Dardu, který z hranice pokutového území i s pomocí teče soupeře a tyčky dopravil balon do sítě - 1:0. Do konce poločasu si Bílovec svůj jednobrankový náskok pohlídal. 

 

Hned po přestávce zachytil hostující rozehrávku domácí Pěla, ale brankář Vendryně jeho nebezpečný pokus zpacifikoval. V dalším průběhu hry se už Bílovec dostával do zakončení jen velmi zřídka. Naopak bílovecký brankář Silber musel předvést při hlavičce Vendryně důležitý zákrok. Domácí se nakonec uklidnili sedm minut před závěrečným hvizdem, kdy Seman vysunul Matěje Moučku, který dal druhou branku svého týmu - 2:0.  Bílovec si pak už svůj náskok pohlídal a přerušil tak sérii porážek.



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Chtěli jsme přerušit tu sérii porážek a konečně zase naplno bodovat. První poločas byl z naší strany lepší, ale jsem rád, že to kluci ve druhé půli odbojovali a navíc udrželi nulu.




Sestavy


FC Bílovec
R. Silber [-] - J. Tomášek [-] , P. Moučka [-] (88. A. Dluhoš [-] ) , D. Ondruš [-] (73. H. Seman [-] ) , L. Černín [-] , J. Darda [-] (79. M. Moučka [-] ) , M. Pěla [-] (86. R. Hoblík [-] ) , M. Ronec [-] (75. M. Mikyska [-] ) , M. Marák [-] , M. Raszyk [-] , P. Žídek [-]

TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] (75. T. Guznar [-] ) , J. Chlebek [-] , D. Martynek [-] (46. J. Pilch [-] ) , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (83. D. Rusek [-] ) , J. Kalfas [-]

ŽK: 81. M. Raszyk - 50. J. Kalfas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JAHODA Kamil - ŠUJAN Stanislav, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.