3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Schovajsa hrdinou Šenova


Branky


0

Polanka po čtvrthodině hry vedla o dvě branky. Šenov díky Bednářovi do poločas srovnal. Deset minut před koncem zápasu rozhodl šenovský Schovajsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli domácí, v páté minutě zkoušel Bednář z levé strany střelu na zadní, ale nezamířil přesně. O dvě minuty prošel po levé straně Uhlík, střelu ze šestnátky poslal ale vysoko nad. O další dvě minuty už  se hosté mohli radovat, Kaluža nacentroval zleva, střelu Fukaly vyrazil Szarowski k nohám Jakubova, který míč dorazil za branku. Ve 12. minutě už to bylo 0:2, tentokrát zleva centroval Uhlík přesně na hlavu Fukaly. Polanečtí se nadále snažili o aktivní hru, ale to se jim stalo osudným, Ve 25. minutě po ztrátě na levé straně prošel do protiútoku Schovajsa, jeho odražený centr se dostal k nohám Bednáře, který pohotově zakončil k pravé tyči Řehulkovy branky. Za další tři minuty opět pronikal Schovajsa, kterého v pokutovém území zfauloval Šimek. Bednář se z nařízeného pokutového kopu nemýlil a vyrovnal na 2:2. O další minutu mohli domácí po chybě Valigůry skóre otočit, brejkovou situaci zakončoval lobem Čižmář, naštěstí svůj úmysl nedokázal přesně zrealizovat a trefil připraveného Řehulku. Ve 36. minutě vybojoval Fukala míč na útočné polovině, přihrál Skřehotovi, který zkoušel lobnout vyběhnuvšího Szarowského, ten ale konečky prstů míč vyrazil na roh. V závěru poločasu vysunul Fukala Fromeliuse, ten obešel několik hráčů a jeho střelu dokázal Szarowski s velkými problémy chytit na dvakrát.

 

Začátek druhého poločasu byl opět v režii hostů, hned v úvodní minutě v dobré pozici Fukala netrefil hlavou branku a v 52. minutě šel tentýž hráč sám na Szarowského, ale ztroskotal na něm. O tři minuty později centroval Fromelius na zadní tyč, kde střídající Pertlík vrátil míč před branku, Kaluža tísněn domácím obráncem ale netrefil branku. Bohužel pak v 81. minutě přišel trest. Pertlík ztratil míč na středu hřiště, domácí rychlým kontrem se dostali před Řehulkovu branku, kde z pravé strany prostřelil Schovajsa volné místo na přední tyči a otočil skóre na konečných 3:2.

 

text zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - O. Habernal [-] , M. Aniol [-] - M. Schovajsa [-] , M. Gorovič [-] , M. Koďousek [-] (87. D. Klimša [-] ) , J. Hanauer [-] - Z. Bednář [-] - F. Čižmář [-] (73. M. Vedlich [-] ) , D. Vodák [-] , R. Beránek [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , R. Šimek [-] (46. O. Liška [-] ) , J. Kaluža [-] - M. Skřehot [-] , L. Uhlík [-] (53. J. Pertlík [-] ) - R. Fukala [-] - D. Fromelius [-] , D. Mašlanka [-] , M. Jakubov [-] (84. R. Drulák [-] ) , M. Valigůra [-]

ŽK: 27. J. Hanauer , 47. D. Vodák , 60. M. Koďousek - 32. R. Šimek , 69. M. Skřehot .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - ČECHÁČEK Petr, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.