2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vydoloval výhru nad Frenštátem


Branky


59. L. Mitura , 73. A. Ondra - 63. P. Klimpar
0

Vše podstatné se událo v poslední půlhodině, kdy se Krnov nejdříve ujal vedení. Hosté vyrovnali o čtyři minuty později. Krnovu zajistil pak těsnou výhru sedmnáct minut před koncem Ondra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov chtěl potvrdit zlepšenou formu v zápase proti Frenštátu. V první šanci se zjevili hosté hned ve 2. minutě, ale gólman Jaška ránu zpoza šestnáctky zlikvidoval. Krnov se pak pokoušel o kombinační akce. Jeho aktivita se ale rozbíjela o pečlivou defenzivu Franštátu. Ve 30. minutě neudržel domácí gólman Jaška ránu z hranice pokutového území, ale proti Klimparově ráně své zaváhání odčinil skvělým zákrokem. Jinak se nic podstatného v prvním poločase nestalo. 

 

Teprve až ve druhém dějství začaly přicházet dramatičtější okamžiky. V první šanci se objevila hostující ekipa, ale přečíslení tři na dva brankou v krnovské síti neskončilo. V 57. minutě hlavičkoval Čarnecký, který svou hlavičkou vybídl ke skórování Šimečka, jenž z metru nedopravil balon do sítě. Za dvě minuty se už Krnov radoval ze vstřelení branky, když Ondra odcentroval balon do vápna a Mitura vymetl hlavou šibenici - 1:0. Vedení domácích ale moc dlouho netrvalo. V 63. minutě Klimpar ranou k tyči vyrovnal  - 1:1. Frenštát mohl za chvíli zvrátit skóre na svou stranu, ale Kahánek brankáře Jašku nepřekonal. Klíčový okamžik přišel v 71. minutě, kdy byl před velkým vápnem faulován Bartoníček, a přímý kop poslal Adam Ondra kolem zdi přímo do brány - 2:1. Krnov už zápas takticky dohrál a připsal si třetí výhru v řadě. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Ladislav Bartek (trenér, bruntalsky.denik.cz): Máme devět bodů v řadě a to se počítá. V první půlce jsme moc neplnili to, co jsme si řekli. Frenštát byl nebezpěčnější. Vytvořili si dvě velké šance, ale Jaška je naštěstí chytil. Nefungoval nám střed zálohy. Po přestávce jsme vstřelili první gól, ale přišla zase zbytečná chyba a soupeř vyrovnal. Pak Adam Ondra proměnil standardku a už jsme to takticky zvládli. Potvrdit ty předchozí body bylo hodně těžké, možná těžší, než se původně zdálo.

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér, novojicinsky.denik.cz): První poločas byl spíše taková taktická bitva. Směrem dopředu nám chyběla větší kreativita, ale první půli jsme po taktické stránce zvládli velmi dobře. Byl to spíše remízový zápas. Ve druhém jsme dostali laciné góly a prohráli.



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - A. Pučan [-] (46. M. Šimeček [-] ) , J. Hrubý [-] (85. N. Tümmler [-] ) , L. Pella [-] , L. Mitura [-] , O. Bartoníček [-] (79. Š. Ondra [-] ) , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] , J. Starý [-] (82. P. Pohludka [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - R. Gillar [-] (79. P. Hrebeniuk [-] ) , J. Kahánek [-] (85. A. Plachký [-] ) , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , D. Seidler [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , J. Štika [-] (59. Y. Holinei [-] )

ŽK: 88. L. Mitura .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - TABÁŠEK Kamil, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.