Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka v brankové přestřelce úspěšnější


Branky


0

Fanoušci mohli vidět v sobotním záapse celkově sedm branek. Domácí dali čtyři, a proto odcházeli domů spokojeněji domácí fandové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První šanci zápasu měl po přihrávce Mašlanky Uhlík, jeho střelu vyrazil Ščerba na roh. V 11. minutě centroval zprava Borgosz, po soboji Valigůry se Ščerbou se míč odrazil k Mašlankovi, který ale trefil míč do brankáře hostí. Hosté udeřili hned z první šance, v 17. minutě přímý kop z pravé strany proletěl s prodloužením na levou, kde stál připravený Mleziva a dokázal překonat Řehulku v brance domácích. O necelých deset minut později zahrávali domácí přímý kop, Skřehot poslal míč na nabíhajícího Valigůru, který dokázal na dvakrát překonat Ščerbu. Tentýž hráč mohl vstřelit další branku ve 38. minutě, jeho pokus vyrazil Ščerba mimo. V závěru poločasu nacentroval míč zleva Borgosz na nabíhajícího Mašlanku, který z jedné zakončil za záda brankáře hostí. 

 

Začátek druhého poločasu byl v náporu domácích, Valigůra prošel po pravé straně, nacentroval před branku, kde pohotově vstřelil Kaluža třetí branku domácích. Radost jim ale nevydržela dlouho. Po chybě v rozehrávce zahráli hosté rychlou protiakci, na jejíž konci byla střela Tomáše přes Šimka na zadní tyč a snížení na 3:2. Polanečtí opět zvýšili vedení v 58. minutě, po přihrávce Borgosze prošel po pravé straně Jakubov a prostřelil Ščerbu. Ani tato radost pro domácí netrvala dlouho, po další zbytečné ztrátě zatáhl míč po levé straně Tomáš, našel na šestnáctce volného Kubiše, který zakončil k tyči kolem Řehulky. Hosté byli pak převzali aktivitu a snažili se o vyrovnávací branku. Další branka již nepadla i přes šance na obou stranách a Polanečtí se tak mohli radovat z první domácí výhry v této sezóně.

 

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Šimek [-] , J. Kaluža [-] , N. Andrýsek [-] - V. Borgosz [-] , L. Uhlík [-] (56. J. Pertlík [-] ) , M. Skřehot [-] - M. Jakubov [-] (69. R. Drulák [-] ) , D. Uher [-] , M. Valigůra [-] , D. Mašlanka [-] (77. D. Fromelius [-] )

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] (46. T. Botur [-] ) , M. Tomáš [-] , T. Herák [-] (72. L. Suchánek [-] ) , M. Kubiš [-] , T. Mleziva [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] , M. Papuga [-] , R. Kroček [-]

ŽK: 60. D. Mašlanka , 83. M. Valigůra - 65. M. Tomáš , 70. M. Široký .
Místo: Polanka n. O.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - MUROŇ Antonín, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.