Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka rozhodla ve druhé části


Branky


0

Po nerozhodné první půli Polanka dvěma góly ve druhé části dvěma góly rozhodla zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel na utkání později, musel litovat. Hned v první minutě obral Martin Skřehot domácího obránce o míč a předložil tutovku Jakubovi Ševčíkovi, který otevřel skóre utkání. Domácí se nenechali zahanbit a vyrovnali v 7. minutě. Po přímém kopu Martinčíka a zaváhání Polanecké obrany vyrovnal Buzek. O minutu později stáhl v pokutovém území Jakubov Jiřího Pilcha, za což uviděl žlutou kartu a kopala se penalta. Tu proměnul Martynek. Polanečtí působili chvíli zaraženým dojmem a mohli inkasovat další branku ve 12. minutě. Přímý kop Martinčíka z 20 metrů vytáhl Řehulka bravurním zákrokem na roh. Vyrovnání bylo ve vzduchu ve 21. minutě, po přímém kopu Skřehota zakončoval na poslal míč hlavou na zadní tyč Uhlík. Pecha ale jeho pokus chytil. Ve 23. minutě to mohlo být 3:1, kdy Řehulka vychytal pronikajícího Buzka. Ve 28. minutě už bylo vyrovnáno, po rohu Skřehota se odražený míč dostal k Andrýskovi, ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O minutu později vyslal Fukala do sóla Ševčíka, jehož střela skončila těsně vedle levé tyče domácích. O další 3 minuty později pálil opět Ševčík z otočky do připraveného Pechy. V 37. minutě měli hosté obrovskou šanci po střelách Ševčíka, Fukaly a Uhlíka, vždy se zaskvěl Pecha a jejich pokusy vyrazil. 

 

Začátek druhého poločasu byl v režii domácích, Polanečtí se nějak nemohli dostat do hry. V 52. minutě vytáhl Řehulka přímý kop Przycka na roh a pak vyrazil střelu Buzka. V 64. minutě udeřilo na druhé straně, centr Kaluži z levé strany zakončil hlavou střídající žolík Valigůra a poslal hosty opět do vedení. V 79. minutě tentýž hráč zužitkoval přihrávku Borgosze, udělal kličku gólmanovi a zvýšil na konečných 2:4.

 

text zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Vlachovič [-] , D. Rusek [-] , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , J. Pilch [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] (62. M. Fojcik [-] ) , M. Dawid [-] , J. Pilch [-] (78. T. Guznar [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Šimek [-] , J. Kaluža [-] , M. Jakubov [-] (57. R. Drulák [-] ) , N. Andrýsek [-] - V. Borgosz [-] (80. D. Mašlanka [-] ) , M. Skřehot [-] , L. Uhlík [-] (61. M. Valigůra [-] ) , R. Fukala [-] (83. D. Uher [-] ) - J. Ševčík [-] , D. Fromelius [-] -

ŽK: 8. M. Jakubov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČUBA Daniel - HAM Tomáš, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.