Bruntál ztratil body v závěru


Branky


0

U nejvzdálenějšího soupeře až v Českém Těšíně hráli v sobotu další mistrovské utkání krajského přeboru fotbalisté FC Slavoj Olympia Bruntál a vcelku dobře rozehrané utkání ztratili po chybách obranné činnosti v jeho závěru.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání v České Těšíně vstoupil lépe hostující tým a hned v úvodu ohrozil branku domácích.

 

Ve 3.minutě se ale mohli radovat domácí. Gól Sostřonka ale naštěstí rozhodčí pro faul hráče Českého Těšína neuznal. V 10. minutě přišla akce Patrika Havlíčka z Kazarem, po které mířil hlavou Zdeněk Orság těsně vedle branky domácích. Další gólovou příležitost si vypracovali hosté v 15.minutě. Ostrák po přihrávce Kazara vysunul Orsága, který postupoval sám na brankáře Gradeka v domácí svatyni. Ten ale jeho lob s námahou vyrazil na roh. Hráči FCSO byli dále lepším týmem a hrozili před domácí bránou. Ve 28. minutě ale vyrobili hosté chybu, po které šel do sólové akce domácí Kupczak. Češek ve spolupráci s gólmanem hostů Šulákem míč odvrátili do bezpečí. Aktivita hostujících fotbalistů pokračovala a ve 38. minutě mohla přinést ovoce. Krajčovič vysunul Kazara, ale ten v gólové situaci mezi tři tyče netrefil. V prvních pětačtyřiceti minutách se tak diváci v Českém Těšíně gólu ani na jedné straně nedočkali.

 

Také druhou půli začali lépe hosté. Ve 48. minutě zahrával Kazar po faulu na Orsága trestný kop. Jeho střela ale mířila nad břevno branky domácích. Domácí hráči vycítili šanci a začali být nebezpeční. V 63. minutě zachránila od inkasované branky hosty po střele Sostřonka tyč. Bruntálští nechtěli odejet z Českého Těšína z prázdnou, ale v 79. minutě zaváhali. Po chybě v defenzivní činnosti se dostal po odraženém míči do šance Folwarczny a po jeho křížné střele z toho byl vedoucí gól domácích. Hráči FCSO se snažili okamžitě o odpověď. V 82. minutě byl blízko vyrovnání střídající Zatloukal po centru Kazara. Míč ale poslal jen do rukou domácího brankáře. Hosté hráli v závěru utkání na vyrovnání a vysunuli se do útoku. Efekt ale nepřicházel a naopak v 87. minutě přišlo rozhodnutí. Po chybě v obraně se domácí dostali do gólové situace a Zogota jí využil ke vstřelení druhé rozhodující branky. Hosté už odpověď nenašli a po skončení utkání si odvezli porážku v poměru 0:2. 

 

text zdroj:http://www.fcsobruntal.cz/ 



Ohlasy k zápasu



MFK Bruntál
Jan Urban (předseda oddílu, pro klubový web): V prvním poločase jsme začali dobře a tahali za lepší konec. Vypracovali jsme si i brankové¨příležitostí. Bohužel jsme je nedokázali využít a to bylo rozhodující. Ve druhé půli bylo možná trochu více aktivity na domácích kopačkách, ale utkání jsme ztratili po chybách až v závěru“, řekl k utkání hostující kouč Antonín Mura. „V utkání bylo z obou stran hodně nepřesností, ale i přesto jsme měli na víc. Porážka po inkasovaných gólech v závěru zápasu nás mrzí, zvláště když sem jedeme takovou dálku. Že je krajský přebor náročná soutěž, to jsme věděli. Teď nás čekají těžká utkání a už v neděli doma máme Heřmanice. Musíme bojovat dál o každý bod a věřím, že nám k tomu pomohou i diváci.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: LALÍK David - JURČEK Ondřej, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.