Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní obrat Polanky


Branky


0

Kobeřice po první půli vedly 2:0. Polanka ale třemi góly ve druhé části otočily skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku zápasu daroval domácím špatným odkopem Řehulka, trefil Šimečka, který potáhl míč a přihrál volnému Janu Oberherrovi, který bez problémů trefil prázdnou branku. Polanečtí mohli vyrovnat o chvíli později, Vojtěch Borgosz vyslal Jakuba Ševčíka, ten se dostal do šestnáctky domácích a přihrál Davidovi Fromeliusovi, který uklidil míč do domácí svatyně. Radost hostům zmařil pomezní signalizující ofsajd. Ve 20. minutě Fromelius skazil rozehrávku po centru z pravé strany následovala „trma vrma“, po níž uklidil míč do sítě Adam Šimeček. Polanečtí svými chybami v rozehrávce pomáhali domácím k nebezpečným situacím a mohli být rádi, že poločas skončil jenom 2:0.

 

 

V 55. minutě mohli domácí zvýšit na 3:0, průnik po pravé straně Oberherra zakončoval Šimeček a netrefil branku. V souboji obránci se ale zranil a musel střídat. Polanečtí vstřelili kontaktní branku po akci Jakuba Kaluži a Marka Jakubova zakončoval střelou David Fromelius. Vyrovnání mě na hlavě Šimek, po standardce Skřehota dal branku, která nebyla uznána. Regulérní vyrovnání zařídil opět Fromelius, po asistenci Skřehota hlavou nedal domácímu brankáři šanci. Aby toho šoku pro domácí nebylo málo centr Kaluži o minutu později zakončil do vlastní branky Pavlíček. Další branka již nepadla a Polanečtí se mohli radovat z první výhry v této sezóně.

 

zdroj text: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Byl to zápas dvou totálně odlišných poločasů. V první půli kluci příkladně bojovali. Vytvořili jsme si velký tlak a spoustu šancí, když jsme mohli předčasně rozhodnout. Po přestávce jsme ale nepochopitelně přestali hrát. Zbytečně jsme se začali obávat o výsledek, čehož soupeř využil k otočení skóre




Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
L. Hluchník [-] - R. Hartmann [-] (78. J. Čujek [-] ) , J. Oberherr [-] , Z. Kryštof [-] , D. Boček [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , T. Jašek [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-] (59. A. Oberherr [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Kaluža [-] (89. R. Drulák [-] ) , D. Šindler [-] - M. Jakubov [-] (91. P. Klimek [-] ) , V. Borgosz [-] , N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (38. L. Uhlík [-] ) , M. Skřehot [-] - D. Fromelius [-] - J. Ševčík [-] (73. R. Fukala [-] ) , R. Šimek [-]

ŽK: 89. L. Uhlík .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: JAHODA Kamil - TILKERIDIS Nikolas, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.