Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál nestačil na Bohumín


Branky


0

Bruntál šel sice do vedení, ale Bohumín ještě do přestávky skóre otočil. Bruntál ve druhé části rycjle srovnal. Bohumín však dvěmi góly strhl výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté FC SO Bruntál chtěli odčinit smolnou domácí porážku z minulého kola a na hřišti Bohumína nastoupili s velkou snahou po dobrém výsledku. Po úvodním oťukávání z obou stran přišel ve 14. minutě úder ze strany bruntálského mužstva.Patrik Havlíček našel přesnou přihrávkou Zdeňka Orsága a ten levačkou poslal míč k tyči bezmocného brankáře Svrčiny v bráně domácích. Bruntálští byli aktivní a snažili se na úvodní branku navázat i v dalších minutách. Ve 21. minutě ale přišla chyba v obraně hostů. Po špatně odkopnutém míči a odrazu se dostal ke střele domácí Ferenc, který nedal brankáři hostů šanci. Hosté chtěli a bojovali s velkým úsilím. Ve 34. minut ale měli štěstí, když míč z kopačky domácího Hanuse mířil těsně vedle. Na druhé straně zahrozil Češek a po něm Orság. Ve 41. minutě přišel hodně sporný moment v neprospěch bruntálského kolektivu. Po centru do šestnáctky hostů rozhodčí pískl a přerušil hru. Bruntálští přestali hrát a domácí situaci dohráli a dopravili míč do sítě hostů. K překvapení všech arbiter zápasu výrok změnil a branku nepochopitelně uznal. Hosté byli výrokem rozhodčího zaskočeni a nic výraznější si už do přestávky nevypracovali. 

 

Do druhé poloviny utkání nastoupil SO Bruntál opět řádně nabuzen a toužil po vyrovnání. ve 47.minutě využil Češek špatně zahrané malé domů obránce domácích a samostatný průnik na gólmana Bohumína zakončil vyrovnávací brankou. Vstřelený gól hosty nabudil a v 64. minutě mohlo být ještě lépe. Po přihrávce Češka se ocitl před gólmanem Bohumína v brankové příležitostí Orság, bránu ale netrefil. V 67. minutě přišel trest. Po rohovém kopu hosté nepokryli domácího Poštůlku a ten vrátil vedení na stranu domácího mužstva. Hosty inkasovaný gól neposlal do kolen. Bruntálští soupeře zatlačili k jeho bráně a v 74. minutě  mohlo být vyrovnáno. Míš směřující do sítě Bohumína ale z brankové čáry odvrátil domácí Košťál. Hostující fotbalisté pokračovali v náporu až do závěrečných minut. Zatažení domácí dokázali centry do své šestnáctky odvracet a také střely hostů se z efektem nesetkávaly. Rozhodnutí přišlo ve druhé minutě nastavené hrací doby. Domácí Socha vystihl malou domů  bruntálských a rozhodl o osudu  zápasu, ve kterém Bruntálští i přes porážku rozhodně nezklamali.

 

text zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Martin Kempný: Vyhráli jsme, ale musíme si přiznat, že po špatném výkonu. Místo toho, abychom na ně doma od první minuty nastoupili, tak se bojíme hrát. Jsou to ale zlaté body Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/vykonu-navzdory-bere-bohumin-tri-body-20160823.html

MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Myslím, že jsme sehráli velmi dobré utkání a hráče musím za dnešní výkon opravdu pochválit. Většinu zápasu jsme byli herně lepší, ale okolnosti a některé situace to změnili. Výsledek rozhodně neodpovídá průběhu hry a mrzí nás. Kluci ale dokázali, že máme na čem stavět a v dalších zápasech to musíme prokázat.



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , J. Baculák [-] , L. Poštulka [-] , P. Poštulka [-] (61. L. Kalous [-] ) - J. Sittek [-] (89. P. Šiška [-] ) , R. Vaclík [-] , L. Kurušta [-] , F. Hanus [-] (82. A. Šipula [-] ) - J. Ferenc [-] (73. J. Kubinski [-] ) , D. Jatagandzidis [-] (53. D. Socha [-] )

MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - Z. Orság [-] , M. Došla [-] , V. Horák [-] , J. Krajčovič [-] , J. Hendrych [-] (86. L. Kopec [-] ) , M. Ostrák [-] , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] (65. J. Žatka [-] ) , L. Mohyla [-] , L. Češek [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - VIŠČOR Michael, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.