Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bílovec se rozešel smírně s Polankou


Branky


0

Bílovec se ujal dvoubrankového vedení. Polanka dokázala ještě do poločasu snížit. Vyrovnání se hosté dočkali dvě minuty před koncem a oba soupeři se rozešli smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned z první akce, po pravé straně zatáhl míč Pěla, nacentroval míč přesně na nabíhajícího Semana, který prostřelil Řehulku. V 15. minutě musel tečovanou střelu z šestnáctky na dvakrát zlikvidovat Polanecký gólman. O minutu později zahrozili hosté centr Martina Valigůry trefil konečky prstů David Fromelius mimo. Ve 22. minutě ztratili hosté míč, domácí založili rychlý brejk, na jehož konci byl Matěj Moučka, který zvýšil na 2:0. O 4. minuty později hosté snížili, po levé straně prošel Daniel Uher, a jeho střelu dorazil do sítě Fromelius. V závěru zápasu mohl zvýšit na 3:1 Ronec, dloubákem z šestnáctky přehodil Řehulku ale i brankovou konstrukci.

 

Druhý poločas byl ve znamení dobývání bílovecké branky, ale moc se to nedařilo. Domácí ze špatných rozehrávek zahrávali rychlé brejky do otevřené obrany. Hosté měli velké štěstí, kdy po přímáku se rozeznělo břevno Řehulkovy svatyně. Už to vypadalo na domácí výhru, ale v závěru stáhl před šestnáctkou Tomášek pronikajícího Šindlera, za což byl oceněn žlutou kartou. K míči se postavil Martin Valigůra a zkušeně překopl domácí zeď a vyrovnal na 2:2. V samém závěru mohli domácí vsítit třetí branku, průnik po levé straně ale skončil vedle Řehulkovy branky.

 

text a foto zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, pro novojicinsky. denik.cz): Začali jsme skvěle a měli jsme i další šance. Bohužel to ale byl pro nás smolný zápas, který jsme mohli vyhrát. Ale takový je někdy fotbal.




Sestavy


FC Bílovec
R. Silber [-] - M. Moučka [-] (58. J. Malý [-] ) , P. Moučka [-] (58. M. Raszyk [-] ) , K. Kotrla [-] (77. J. Tomášek [-] ) , P. Žídek [-] , J. Darda [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] (66. M. Mikyska [-] ) , H. Seman [-] , O. Pavlík [-] , L. Černín [-] (46. D. Ondruš [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Šimek [-] (40. O. Liška [-] ) , J. Kaluža [-] (69. M. Jakubov [-] ) , M. Valigůra [-] - D. Šindler [-] , D. Uher [-] (40. R. Fukala [-] ) , M. Skřehot [-] , N. Andrýsek [-] - D. Fromelius [-] - J. Ševčík [-] (63. L. Uhlík [-] ) , P. Klimek [-] (86. R. Drulák [-] )

ŽK: 87. J. Tomášek - 79. N. Andrýsek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZELNÍK Karel - ŠUJAN Stanislav, MUROŇ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.