Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládla Vendryně


0

Osm branek padlo v souboji mezi domácí Vendryni a hostujícím Bohumínem. Pět branek na kontě domácích a pouhé tři branky na kontě hostů značí suma sumárum výhru Vendryně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice zajímavou podívanou nabídlo střetnutí mezi domácí Vendryni a hosty z Bohumína. Vendryně šla do vedení už v 6. minutě, když se dokázal prosadit domácí forvard Vlachovič - 1:0. Hosté však zdaleka neházeli flinut do žita a v 29. minutě se dočkali srovnání skóre, když domácího brankáře pokořil David Jatagandzidis - 1:1. V 41. minutě při tlaku Bohumína se ujímá Vendryně opět vedení, když se z brejku trefil Racko - 2:1.

 

I úvod ruhé části patřil vendryňskému Františku Rackovi. Bývalý ligový fotbalista dokázal překonat bohumínského brankáře v probíhající 61. minutě - 3:1. Na rozdíl jediné branky dotáhl Bohumín Jan Ferenc v 68. minutě - 3:2. Radost hostů ze snížení netrvala ale moc dlouho. Neuběhla ani minuta a na ukazateli skóre svítilo díky Przyckovi 4:2. Jiskérku naděje pro Bohumín vykřesal umístěnou hlavičkou v 76. minutě Jan Sittek - 4:3. Bohumín se pak hnal za vyrovnáním a domácí hrozili z rychlých brejků. Jeden takový jim vyšel v 87. minutě Vlachovičem, který upravil na konečnžch 5:3, a zajistil tak Vendryni tři body. 



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - M. Vlachovič [-] , J. Chlebek [-] (59. A. Kotas [-] ) , D. Rusek [-] , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] (89. J. Pilch [-] ) , F. Racko [-] (84. T. Guznar [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (91. M. Hulboj [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - R. Košťál [-] , J. Baculák [-] , L. Poštulka [-] (46. D. Socha [-] ) , P. Poštulka [-] (79. L. Kalous [-] ) - J. Sittek [-] , R. Vaclík [-] , L. Kurušta [-] , F. Hanus [-] - J. Ferenc [-] , D. Jatagandzidis [-]

ŽK: 47. M. Vlachovič , 54. D. Rusek , 77. A. Kotas , 84. V. Pecha - 47. R. Vaclík , 84. J. Sittek , 85. D. Jatagandzidis .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FUTERKO Martin - BEBENEK Petr, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.