0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nováčků jasně pro Novou Bystřici


Branky


0

Planá měla k dispozici jen jedenáct hráčů, Bystřice toho bez potíží využila. Utkání nováčků hosté jasně ovládli a konečné skóre je pro Planou ještě milosrdné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném úvodu začala kralovat Nová Bystřice

Domácí už před utkáním věděli, že je čeká těžká úloha. Čtyři plánští hráči odjeli na dovolenou, špílmachra Řehoře zase nepustilo do hry zranění. Do hry tak bylo připraveno pouze jedenáct fotbalistů.

 

První čtvrthodina ale byla zcela vyrovnaná a pro diváky zajímavá. Oba celky se dostaly k rohovým kopům, první střeleckou šanci měl bystřický Kapias, Hotový jeho zakončení zneškodnil. I Planá si vypracovala šanci – Zedkova tečovaná střela skončila nad břevnem, po pěkné akci Strnada si připsal proti Fujdiarovi zákrok Prinz.

 

Pak už ovšem Bystřičtí získali územní převahu a hlavně rychlostně převyšovali Planou. A na koně je dostala první branka – ve 23. minutě měl prostor k tvrdé střele z pětadvaceti metrů Frühauf, míč skočil těsně před brankářem a Hotový ho nedokázal skokem vytlačit mimo tři tyče – 0:1. Ve 26. minutě se hosté zlobili na rozhodčího, že neuznal jejich druhou branku pro ofsajd. Domácí záhy měli obrovskou šanci ke srovnání. Fujdiar nabídl míč na malé vápno Petscherovi, jeho zakončení ale zvládl nohou vykopnout Prinz. A tak se skóre měnilo na druhé straně. Planá nezareagovala na průnikovou přihrávku, pro míč si seběhl ze strany Feytl a měl spoustu času vymyslet, jak zakončí – vyřešil to střelou podél stojné nohy brankáře a bylo to 0:2.

 

Bystřice se za záda plánské obrany dostávala velmi snadno a Hotový se nenudil – vychytal nájezd Kapiase, ve 40. minutě ho pak zachránila tyč proti Schmidtově střele z bezprostřední blízkosti, záložník opět postupoval na brankáře zcela sám.

Hosté si tři body pojistili v samotném závěru

Hosté ve druhém poločase polevili a více s míčem hráli Plánští. První střela na bránu přišla až v 60. minutě, Prinz vyrazil Petscherovu střelu levačkou. Beranova střela šla těsně nad branku. Bystřice měla kopat v 68. penaltu, kdy sudí Jevčák přehlédl faul O. Hotového na Feytla. Feytl se mohl „pomstít“ chvíli na to, jeho střela šla pár decimetrů vedle. Kapias pak ztroskotal při úprku sám na brankáře na Hotovém, který vystihl jeho kličku.

 

V 75. minutě byla domácím odpuštěna druhá penalta, Beran zahrál rukou ve vápně. Zápletka mohla přijít deset minut před koncem – Prinz špatně vyběhl, nechal se přelobovat Petscherem a míč skončil na břevně.

 

Poslední slovo měla Nová Bystřice – nejprve přečíslení vyřešil střídající Podolský nezištnou přihrávkou na Havla, jenomže ten z malého vápna přestřelil prázdnou bránu. A tak to vzal v 89. minutě na sebe Podolský sám, po přihrávce nezazmatkoval a umístil míč do sítě – 0:3. Planá v jedenácti hráčích na body neměla, Bystřice zaslouženě zvítězila.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Michal Špírek (PR manažer klubu :): "Kluci to měli těžké, kvůli četným a citelným absencím šlo do zápasu jen jedenáct lidí, navíc v nohách s úterním pohárovým zápasem. Úvod vypadal nadějně, ale pak se začala prosazovat Bystřice a nám docházely síly, nedařila se ani mezihra, přicházely zbytečné ztráty. Na body to tentokrát nebylo, druhá domácí prohra mrzí, ale soupeř hrál, co potřeboval. Příště na Veselí už by naše sestava zase měla být silnější, tak věřím, že potvrdíme, že venku se nám daří. A Bystřici vrátíme porážku na jaře."

TJ Lokomotiva ČB
Zděněk Steklý (předseda): Po takové seznamovací desetiminutovce jsme se začali více prosazovat a první půli jsme herně jasně opanovali. První gól vstřelil ze střední vzdálenosti Frühauf, druhý pak přidal proměněným samostatným nájezdem Feytl. Jinak nám nájezdy moc nešli, když jsme během zápasu další tři nevyužili. Domácí měli do půle jednu loženku, kterou skvěle vychytal Prinz. Ve druhé půli jsme se zhoršili, nedrželi jsme dostatečně balon, přesto jsme mohli rozhodnout mnohem dříve, ale povedlo se to až v 88. Podolskému. Do té doby se domácí snažili, ale do gólovek se nedostávali. Jsme rádi za body z venku.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - M. Beran [-] , F. Čertík [-] , M. Turek [-] , P. Petscher [-] , P. Vobořil [-] , L. Fujdiar [-] , T. Pintér [-] , J. Zedek [-] , K. Strnad [-] , O. Hotový [-]


ŽK: 53. O. Hotový , 57. J. Zedek , 64. L. Fujdiar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jevčák Martin - BRYCH Jiří, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.