4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

8.0

Foto: Velešín doma nezaváhal


0

Velešín se poprvé v letošní sezóně představil na svém hřišti a své věrné fanoušky určitě nezklamal, jelikož si na své konto připsal všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut diktovali domácí tempo

Již od úvodních minut prvního poločasu byla z nasazení domácích patrná touha po vítězství. Hned ve 3. minutě se mohli Velešínští radovat z první branky, když se po rychlém protiútoku řítili sami na hostujícího brankáře, ale šanci se jim proměnit nepodařilo. To však již neplatilo v minutě sedmé, kdy se po rohovém kopu prosadil Daniel Petr a poslal svůj tým do vedení, 1:0. I v dalším průběhu první pětačtyřicetiminutovky měli domácí otěže zápasu ve svých rukách a hosté se jen horko těžko prokousávali do útoku. Nicméně dvakrát jim domácí po svých chybách nabídli dobrou gólovou příležitost, tu se však hostům ani jednou zužitkovat nepodařilo. Na druhé straně mohli navýšit dvakrát své vedení domácí, ti ale své dva brejky do zdárného konce také dotáhnout nedokázali. Na rozdíl dvou branek se jim podařilo odskočit až v samotném závěru první půle, když se ve 43. minutě prosadil Rozkošný, 2:0.

Velešín si své vítězství pojistil

Ve druhém poločase se obraz hry nijak výrazně nezměnil. Za delší konec tahali stále spíše domácí fotbalisté, kteří měli častěji míč na svých kopačkách. Nakonec se jim podařilo přidat ještě další dvě branky, když se nejprve prosadil v 77. minutě Semerád a po něm zvyšoval v 82. minutě na konečných 4:0 podruhé v zápase Rozkošný. Hosté se ani jednou v zápase prosadit nedokázali a odjížděli tedy domů bez bodu. Naproti tomu Velešín se může radovat z dalšího tříbodového zisku. Uvidíme, jak si oba týmy povedou v příštím kole. Ani na jednoho z nich určitě nečeká opět nic lehkého.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Milan Frnka (trenér): Hned asi ve 3. minutě prvního poločasu jsme měli gólovou šanci, kdy jsme po rychlém protiútoku šli sami na bránu, ale neproměnili. Ale hned v 7. minutě se nám přeci jen podařilo jít do vedení po rohovém kopu. Hru jsme měli víceméně pod kontrolou a hosty jsme do útoku pouštěli jen ojediněle. Nicméně hosté šli po našich chybách dvakrát ze strany sami na bránu, ale naštěstí pro nás své šance neproměnili. To samé platilo bohužel i o nás, když jsme nedokázali proměnit dva rychlé brejky. Do dvoubrankového vedení jsme se dostali ve 43. minutě po brance Rozkošného. Dá se říci, že ve druhém poločase se hra nezměnila. My jsme hrozili z rychlých protiútoků a hosté už snad skoro vůbec. Přidali jsme další dva góly a myslím, že jsme zcela zaslouženě vyhráli.




Počet diváků: 110. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - KROUTL Vít, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.