2:2
(0:2)
5. D. Chvosta
29. D. Neužil (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 13:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí ve druhé půli dotáhli náskok soupeře


Branky


64. A. Fišer , 77. T. Pechánek - 5. D. Chvosta , 29. D. Neužil (p.)
0

Jak viděl utkání kouč Ratibořských Hor Slavomír Mareš?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Slavomír Mareš (trenér): Utkání se soupeřem, který je v tabulce těsně nad námi, jsme začali velice špatně a již v 5. minutě jsme inkasovali první branku. Od této chvíle jsme přebrali otěže zápasu na své kopačky my, ale bohužel jsme naše náznaky gólových šancí nedokázali dotáhnout do úspěšného konce a naopak jsme ve 29. minutě z pokutového kopu inkasovali druhou branku. Poločas se pak již dohrával bez vyložených šancí na obou stranách. Po domluvě v kabině se náš výkon rapidně zlepšil a začali jsme si vytvářet i jasné gólové šance, které jsme ale trestuhodně zahazovali. Ujala se až krásná střela Antonína Fišera, která v 64. minutě zapadla do šibenice. Náš tlak poté ještě sílil a v 77. minutě po krásné akci Jiřího Vaněčka jsme byli odměněni vyrovnávací brankou Tomáše Pechánka. Do konce utkání jsme si vytvořili další šance Patrikem Marešem a Tomášem Vocílkou, bohužel bez gólového efektu. Naopak v samém závěru utkání měl jasnou gólovou šanci i náš soupeř, naštěstí pro nás ji ale také nedokázal proměnit. Našim hráčům musím poděkovat za to, že se po nevydařeném poločase nepoložili a vybojovali alespoň cenný bod. Divákům děkuji za jejich podporu i za nepříznivého stavu. V dalším utkání nastoupíme v neděli 30.10. od 14.30 hodin na hřišti Sokola Třebětice.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
J. Průša [-] - S. Mareš [-] , T. Pechánek [-] , A. Fišer [-] , S. Katolický [-] (73. M. Breda [-] ) , P. Mareš [-] , J. Vaněček [-] , T. Vocílka [-] , O. Balík [-] , M. Průcha [-] , J. Mazour [-]

TJ Malšice
V. Lutovský [-] - V. Rejlek [-] , O. Roztočil [-] , M. Švec [-] , D. Jírovec [-] (66. V. Krám [-] ) , M. Tůma [-] , D. Neužil [-] , J. Krám [-] (60. O. Švadlenka [-] ) , D. Chvosta [-] , R. Kloc [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 6. S. Mareš , 10. P. Mareš , 41. O. Balík , 73. M. Průcha - 2. R. Kloc , 13. D. Neužil , 55. D. Chvosta , 58. V. Rejlek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ŠÍMA Václav, TŘEŠŇÁK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.