0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivínská obrana obstála i před katovickou zkouškou. Katovice doma padly po 44 zápasech!


Branky


1

Dát Protivínu branku je umění a své o tom můžou vyprávět teď už i v Katovicích. Ty jsou jinak v ofenzivě kvalitní, ale tentokrát se musely sklonit před soupeřem. Protivínskou cestu za výhrou načal Prášil. Před třemi lety a dvěma měsíci porazil Katovice na jejich hřišti Protivín. Od té doby byla katovická půda nedobytná. Dokud zase nepřijel Protivín...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. minutě centroval Schánělec na Uhra, ale s jeho hlavičkou neměl Hanus větší problém. Ve 13. minutě se po chybě hostující beka ocitl sám před Hanusem Rejšek, ale ve vyložené šanci pouze přestřelil branku hostí. Ve 14. minutě střílel z vápna pouze doprostřed Miklas.

 

Hosté poprvé zahrozili až v 18. minutě, kdy byl blízko gólu jejich kanonýr Vorel, ale nejprve Švehla a poté Hajdušek nebezpečí odvrátili. O čtyři minuty se hosté již radovali. Prášil napřáhl z dvaceti metrů a trefil se přesně k tyči – 0:1. Stejný hráč zařídil i druhý gól. Po jeho precizně zahraném přímém kopu rozvlnil síť za Švehlou Brož – 0:2. Snížit dvoubrankový náskok hostí mohli Katovičtí ve 33. minutě. Vojta skolil unikajícího Uhra těsně před vápnem a z následného přímého kopu trefil Cibulka břevno.

 

 

 

Ve druhém poločase zlepšilo domácí mužstvo pohyb a výsledkem byla trvalá převaha. Hosté ale prokázali, že ne nadarmo mají jednu z nejlepších obran v krajském přeboru a včas odvraceli nebezpečí od své branky. A co prošlo na branku, chytil bezchybný Hanus. V 64. minutě hlavičkoval doprostřed branky Uher. Stejně to dopadlo se střelou Repy o chvíli později. V 69. proletěla Cibulkova střela těsně nad. A poté potřetí udeřili hosté. Vorlův nájezd sice ještě Švehla vychytal, ale na dorážku Rothbauera již byl krátký – 0:3.

 

Domácí hráči ani za tohoto nepříznivého stavu nesložili zbraně a až do konce se snažili aspoň o čestný úspěch. V 74. chyběl Miklasovi na malém vápně jen krůček k tomu, aby dorazil Kočího centr. V 77. již byl Hanus téměř překonán, ale dorážka Cibulky po Kočího centru skončila centimetry vedle tyče. Přímý kop Černého v 80. minutě skončil vysoko nad. V 82. minutě Katovicím nebyla pro sporný ofsajd uznána Hajduškova branka. A minutu před koncem střílel Horejš z dobré pozice pouze nad.

 

ZDROJ: http://www.fotbal-katovice.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
web Katovic: Utkání s Protivínem nám výsledkově vůbec nevyšlo. Hosté byli velice produktivní. Ze čtyř šancí dali tři góly. Náš celek měl šnací více než dvakrát tolik, ale ke gólu bohužel nevedla žádná z nich. Z domácí porážky je třeba se rychle oklepat a v posledních podzimních zápasech ještě nasbírat co nejvíce bodů. Příležitost k tomu budeme mít již za týden v Rudolfově.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , K. Cibulka [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] - J. Schánělec [-] (57. L. Blatský [-] ) , J. Miklas [-] , M. Repa [-] , P. Rejšek [-] (65. R. Kočí [-] ) - M. Požárek [-] (46. D. Zoubek [-] ) , V. Uher [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Mikulenka [-] , M. Brož [-] , L. Hála [-] , M. Zach [-] - L. Ruczkowski [-] , R. Vojta [-] (82. M. Fiala [-] ) , V. Rothbauer [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-] - O. Prášil [-] (72. L. Chalupa [-] )

ŽK: 69. T. Hajdušek , 78. D. Zoubek - 33. R. Vojta .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TŮMA Vítězslav, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 17:41
Tady zariskuji na dvojku. Protivin prekvapuje tak uvidime