5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B doma body nerozdává


Branky


11. M. Hošek (p.) , 43. M. Axman , 60. M. Axman , 86. D. Smetana , 88. M. Polák
0

Jemnicko B potvrdilo, že v letošní sezóně mnoho bodů soupeřům nerozdá, což potvrdilo vysokouvýhrou nad Čáslavicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí načali hosty proměněnou penaltou

Jemnicko B zaznamenalo v minulém kole další výhru, která znamenala upevnění čtvrté pozice tabulky. Jejich soupeř z Čáslavic, ale dostal  pořádný nářez od posledního celku tabulky a na spravení chuti tak neměli vůbec lehkého soupeře, obzvlášť, když je čekal po sobě druhý zápas na hřišti soupeře. V prvním poločase byli domácí jasně lepší na balónu a více kombinovali než soupeř z Čáslavic, který hrál odzadu. První branka domácích padla v 11. minutě, kdy se domácím naskytlo zahrávání pokutového kopu, který proměnil Martin Hošek -1:0. Domácí byli v zakončování důrazní a jeden takový gól padl před odchodem do šaten ve 43. minutě, kdy se prosadil Martin Axman -2:0.

Domácí stihli v závěru dát bůra

Do druhého poločasu, ale vstoupili aktivněji hosté a kontaktní gól visel několikrát na vlásku. Hosté v tu dobu více útočili, ale gól nakonec padl v 60. minutě na opačné straně, kdy se podruhé v zápase prosadil domácí mladíček Martin Axman -3:0. Tato branka domácí přeci jen víc uklidnila, ale hosté zápas neodevzdali. Krutý byl pak pro hosty závěr zápasu, kdy jim nejprve vstřelil v 86. minutě branku Daniel Smetana a potom na cestu domů pátou branku v síti Michala Obůrky poslal v 88. minutě Martin Polák -5:0. Stínem utkání pak bylo vážné zranění mladého hráče hostí Otakara Buličky, kterému touto cestou přejeme brzké uzdravení.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Kincl Martin, trenér: V prvním poločase jsme byli jasně lepší na balónu a více kombinovali než soupeř z Čáslavic, který hrál od zadu. Ve druhém poločase, ale hráli aktivněji hosté a proto je výsledek pro ně velice krutý.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - M. Axman [-] , M. Hošek [-] (46. J. Anděl [-] ) , O. Frečka [-] , P. Nevrkla [-] (54. M. Polák [-] ) , Z. Nikrmajer [-] , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] , J. Křivánek [-] , O. Tesař [-] , D. Smetana [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - M. Busta [-] , R. Bastl [-] , M. Zikmund [-] , J. Hanzal [-] - J. Vecheta [-] , M. Klika [-] , P. Klika [-] , T. Rygl [-] - J. Vaníček [-] , P. Bednář [-] (56. O. Bulička [-] )

ŽK: 10. M. Obůrka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - DLOUHÝ Lukáš, CABADAJ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.