4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

03.09.2016 16:00

5.kolo, Divize E, 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nový Jičín se dál střelecky trápí


Branky


31. J. Ferenc (p.) , 56. J. Ferenc , 73. J. Ferenc , 87. D. Šigut - 1. R. Lokša , 85. J. Smolarčík
0

Nový Jičín doplácí na svou největší chybu a tou je neproměňování i zcela vyložených šancí. Tento problém Hranice nemají, poněvadž mají ve svém týmu Jana Ference. Je to jediný hráč 5. kola divize E, který dokázal vstřelit hattrick. A to Hranice dali tři góly ze standardních situací.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Jičín začal snově

Nový Jičín začal utkání velmi dobře a již v první minutě získal míč ve středu hřiště Opatřil, ukázkově prostrčil na novojičínského kanonýrka Radovan Lokšu  a ten se nemýlil. 0:1.

 

 

Domácí se nedokázali dostat do hry a byl to zase nový Jičín, kdo šel do dalších velkých šancí. Největší spálil Lokša, Macíček P. a v závěru poločasu ještě Švec. Ale tohle j právě problém novojičínských. Neproměňování tutových šancí.

 

No a proto se dostali ke slovu domácí, kteří vyrovnali v 30. minutě, kdy nejprve Pokorný špatně hodil aut a domácí po nahození do velkého vápna, nakopli míč na ruky právě Pokorného. Penalta ke které se postavil domácí snajpr Ferenc, který ji bezpečně proměnil. Poločas mohl být 1:4 pro hosty, ale jejich střelecká nemohoucnost je přišla draho. A tak se šlo do kabin za stavu 1:1

Ferenc začal, Šigut uzavřel

Druhý poločas měl Nový Jičín možnost získat zápas na svou stranu, ale domácí rozhodli po standardních situacích  a to nejprve v 56 min. po centru ze středového kruhu se po druhé hlavičce dostal k míči nepokrytý Ferenc a bylo to 2:1 pro Hranice.

 

V době kdy se hosté nadechovali k srovnání zápasu, opět udeřili domácí a zase ze standardní situace. V 73 min. nechali hosté míč přeletět na zadní tyč, kde Pokorný dobře neobsadil Ference a bylo to 3:1 pro domácí.  

 

Hosté vrhli vše do útoku a začali hrát na tři útočníky, čtyři záložníky a tři obránce. Nápor byl úspěšný a v 85 min. Smolarčík snížil  střelou z 20 metrů na 3:2. Pak už hosté museli díky času hrát všechno nahoru a pokusit se srovnat.

 

Jejich snahu však domácí utnuli v 87 minutě. Tentokrát domácí udeřili  poprvé ze hry. Po hrubce v obraně uzavřel průnikovou přihrávku domácí Šigut na konečných 4:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Rostislav Sobek, trenér: Nezachytili jsme úvod utkání. Hned v první minutě, vystihl soupeř rozehrávku a ujal se Lokšou vedení. Pak jsme ještě byli chvíli zaskočení a čelili jsme dvěma šancím soupeře, po té co jsme jim nechali více prostoru ve středu hřiště. Ale pak už jsme přidali na aktivitě a brzy se nám podařilo protlačit míč do sítě. Branka však nebyla uznána pro údajný míč v zámezí. Po půlhodině jsme už vyrovnali po ruce ve vápně, Ferencem z pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme pak vstřelili ještě tři branky za pomoci Ferencova hattricku a premiérovým gólem střídajícího Šiguta.

FK Nový Jičín
Ladislav Trávník, hlavní trenér: Prohráli jsme po 3 standardkách !!!!! Myslím si, že hráči šli do zápasu s odhodláním bojovat a uhrát body, ale realita je taková, že hoříme na neproměňování i těch nejvyloženějších šancí a to celý tým sráží velmi dolů. Co dál? Smířit se s tím, že nebudeme hrát nahoře, ale uděláme vše pro udržení soutěže. Musíme vyhodnotit, na co v současnosti tým má. To je ale otázka na vedení klubu a na nás všech jak k tomu přistoupíme a co pro to uděláme.

Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , M. Lasovský [-] , P. Šišlák [-] , M. Kubica [-] (61. D. Šigut [-] ) , P. Modelský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (57. J. Nehyba [-] ) , J. Ferenc [-] (87. R. Sobek [-] )

FK Nový Jičín
F. Klepek [-] - M. Kiss Farkas [-] , T. Pokorný [-] , M. Švec [-] , O. Malina [-] - J. Kalich [-] , J. Opatřil [-] , J. Juříček [-] , L. Uhlíř [-] (69. J. Smolarčík [-] ) - R. Lokša [-] , P. Macíček [-]

ŽK: 78. D. Šigut , 83. M. Kuchař - 53. R. Lokša , 57. L. Uhlíř , 72. F. Klepek , 80. J. Juříček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - CHLEVIŠŤAN Karel, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.