0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín napravil zaváhání s Brodem


Branky


0

Vedoucí mužstvo tabulky už do půle vedlo o dvě branky. Ve druhém dějství přidal Hodonín třetí branku a výhrou potvrdil vedoucí postavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr Divize začal pěkně od podlahy a svou převahu zúročil už ve 12. minutě, kdy se po přetaženém centru prosadil Masaryk, který uklidl míč do opuštěné brány - 0:1. Hosté nadále diktovali tempo hry, ale vsítit druhou branku se jim nepodařilo. Klid do řad Hodonína, ale přinesla až situace před koncem prvního poločasu, kdy dal druhý uklidňující gól. Ve 44. minutě se prosadil Fojtík a upravoval na poločasových 0 :2. 

 

Hosté ze Hodonína po příchodu z kain úplně v pohodě a klidu drželi balon a kontrolovali dvoubrankový náskok. Po změně stran se snažili hosté ze Žďáru otevřít hru, ale do žádných větších šancí se nedokázali dostat. Hodonín byl naopak produktivnější a své vedení ještě dokázal navýšit, když konečnou pdobu výsledku dal v 71. minutě záložník Holešinský - 0:3. V poslední dvacetiminutovce už Hodonín v poklidu dokráčel za třemi body a udržel se v čele tabulky před Uherským Brodem.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Jozef Vanko (trenér, hodoninsky.denik.cz): Výhra Hodonína byla zasloužená, potvrdil své kvality. Právem jsou na tom místě v tabulce, kde se nachází. My musíme dát hlavy nahoru a pokusit se přivést body ze Staré Říše, protože situace ve spodku tabulky je nyní hodně zamotaná.

FK Hodonín
František Komňacký (trenér, hodoninsky.denik.cz): Nebyl to jednoduchý zápas. Hrálo se na umělé trávě, trochu tam foukalo, takže kontrola balonu nebyla úplně ideální, ale kluci se s tím srovnali dobře.Sami jsme byli trošku nervózní. Nešťastný zápas se na hráčích podepsal. Po dvou brankách se však uklidnili a na hřišti bylo vidět, že si vítězství nenecháme vzít.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Jícha [-] - Š. Wasserbauer [-] , R. Štursa [-] , J. Bureš [-] , T. Trojánek [-] - L. Trojánek [-] (68. V. Frieb [-] ) , J. Nedvěd [-] (79. P. Machatka [-] ) , L. Jurnečka [-] , R. Sodomka [-] (46. D. Musil [-] ) - M. Vopršal [-] - J. Mašek [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , P. Fojtík [-] , J. Červinek [-] , R. Konečný [-] , J. Hesek [-] - O. Paděra [-] , Z. Šturma [-] , J. Bartoš [-] (88. A. Řiháček [-] ) , R. Holešinský [-] (79. L. Čambal [-] ) - P. Masaryk [-] (86. P. Dovhanyuk [-] )

Počet diváků: 272. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - ŠVEHLA Marek, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.