Bohuslavice nad Vláří ve šlágru kola utnuly sérii nedašovské rezervy


1

V Bohuslavicích nad Vláří se hrál v neděli odpoledne šlágr tohoto ročníku. Hosté z Nedašova ještě neztratili ani bod, naopak Bohuslavice chtěly udržet svoji domácí neporazitelnost. Začátek zápasu vyšel výborně domácím, kteří se již po dvou minutách hry ujali vedení. O něco později přidal Kovařík druhou branku, hosté ale okamžitě přidali kontaktní branku. Ve druhé půli domácí bránili vypracovaný náskok, který ještě v poslední minutě pojistil Hudeček. Bohuslavjané tak až v posledním podzimním zápase uťali nedašovskou neporazitelnost a v tabulce snížili náskok na lídra na sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Skvěle nám vyšel začátek zápasu, kdy se už po dvou minutách trefil Ondra Krasňanský. Chvíli nato mohl tentýž hráč přidat druhou branku, ale hosté ještě podruhé neinkasovali. To se stalo o pár minut později, přesněji řečeno ve 13. minutě, kdy krásně z rohového kopu nacentroval Ctirad Ťulpa a jmenovec Kovařík dal naši druhou branku. Hosté se z této situace rychle oklepali a snížili o tři minuty později Dominikem Novákem. Do půle se již nic podstatného na hřišti neudálo, my jsme výborně bránili a co prošlo za obranu pochytal bezchybný Bartozel. Ve druhé půli nás hosté přitlačili, ale naše obrana stále odolávala. Lídr tabulky nastřelil břevno a to při nás stálo štěstí, nám se ale dařilo zachytávat útoky hostí. Vyráželi jsme i k rychlým brejkům a jeden z nich proměnil v třetí trefu v samotném závěru utkání náš Hudeček. Výhru si hodně ceníme a zkusíme hosty na jaře ještě potrápit", hodnotí zápas hráč Bohuslavic nad Vláří Jožka Kovařík.

 

 

 

 

"Domácí vstoupili do zápasu výborně a brzy dali dvě branky. Bylo vidět, že jsou na zápas dobře připraveni. Nám bohužel chybělo pár hráčů ať už kvůli nemoci, zranění či osobním problémům, ale nato se určitě nechci vymlouvat. Mrzí mě, že se to stalo zrovna na takový zápas, ale tak to je. My jsme se vrátili do zápasu kontaktní brankou a po zbytek zápasu marně dobývali soupeřovu branku. Domácí do zápasu dali všechno a nakonec zápas ukopali. Zápas nepostrádal nic - padly tři góly, na hřišti se správně jiskřilo, padly nějaké karty (kterých mohlo být víc), ale vše podle rámce fair play. Soupeři gratuluji k výhře, ale jednu poznámku si neodpustím. Nevím jak to berou domácí, ale jejich laikový pomezní na hřišti nemá co dělat. To co předváděl je výsměch fotbalu. Jestli domácím funkcionářům jeho rozhodování nevadí, tak nechápu za jakým účelem fotbal dělají. Několikrát v zápase se stalo, že ihned po rozehrání standartky mu okamžitě ruka vystřelila nahoru - rád bych mu doporučil kliniku ve Val.Kloboukách, kde na oddělení chirurgie mu Mudr. Fiala a Mudr. Dostálek určitě pomohou, protože to rameno ho musí opravdu hodně bolet. Závěrem bych chtěl podzimní sezónu uzavřít. Náskok sedmi bodů je příjemný, ale určitě ne nedostižitelný, takže se máme na jaře na co těšit", hodnotí vypjatý duel kapitán Nedašova Jiří Fojtík.

 

 

Fotogalerii z utkání od Jany Švachové najdete zde - http://infocentrumvalassko.rajce.idnes.cz/Fotbalove_utkani_Bohuslavice_nad_Vlari_Nedasov_B_3_1#



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Tentokrát nám skvěle vyšel začátek zápasu, dali jsme dvě rychlé branky, hosté ale okamžitě dali kontaktní gól. Poté jsme dobře bránili a cennou výhru v závěru ještě pojistili a udrželi jsme si tak skoro roční domácí neporazitelnost.

TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Chybělo nám pár hráčů a na hřišti to bylo poznat, domácím vyšel úvod zápasu, ale nám se podařilo snížit, ale vyrovnání se nám už nepodařilo a v závěru jsme inkasovali potřetí. S podzimem jsme spokojeni, máme náskok sedmi bodů, což jsme před začátkem sezony určitě nečekali...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PTÁČEK František - SLOVÁK Jakub (N), NOVÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2016 23:53
Tak něco pro pana kapitána hostujícího týmu,nechtěl jsem, ale musím : větší simulanty, uplaánky a diskutéry už jsem chvilku neviděl. Jako vedoucí tým celé ligy se vymlouvate na našeho pomezniho něž aby ste radci potvrdili vaše předchozí výkony na hřišti a přejeli nás 5:0? Opravdu ubohé. Začněte raději hrát a méně padat (jak hrušky ze stromu) a a hádat se jak malé holky ve 3.třídě základní školy . Potom můžete být teprve neco vykládat a být pyšní na to kde jste. Jestli tenhle anti-hnuso-fotbal předvádíte vždycky a rozhodčí vám to žerou, tak se nedivim že jste první v tabulce. Sáhněte si sami do svědomí a nesvadejte prohru na lajka pomezniho. Sportu zdra a fotbalu zvlášť;)