Horní Lhota překvapivě padla v Hřívínově Újezdě


Branky


0

Domácí Hřivínův Újezd se zatím v soutěži po přeřazení z jiné skupiny hledá a napravit pošramocenou reputaci si chtěli jeho fotbalisté v duelu s Horní Lhotou. Ta není na venkovních hřištích tak nebezpečná, jako v domácím prostředí a to se ukázalo v plné nahotě i v neděli v Hřivínově Újezdě. V prvním dějství se diváci branky nedočkali, udeřilo až po hodině hry, kdy se domácí poprvé trefili. Druhou pojistku přidali v samotném závěru, kdy už hosté hráli vabank. Horní Lhota tak nakonec poměrně překvapivě odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Favoritem v tomto duelu byli určitě fotbalisté z Horní Lhoty, kteří se chtěli udržet v horní polovině tabulky. V sestavě Horní Lhoty však tentokrát chybělo několik obránců a na defenzívě týmu to bylo znát. Domácí Hřivínův Újezd chtěl po dlouhé době bodovat, zatím jsou totiž jeho výsledky ve valašské  B skupině pro jeho příznivce velkým zklamáním. Začátek zápasu přinesl mírnou převahu domácích, kteří se dostávali na dostřel hostující branky, ale jejich zakončení bylo velmi nepřesné a několikrát jejich střelu na poslední chvíli zblokovavali zadáci Horní Lhoty. Favorizovaným hostím chvíli trvalo, než se na hřišti probudili, ale potom se dostali do své kombinační hry a začali zaměstnávat domácí obranu. Horní Lhota však své příležitosti nevyužila a domácí tým velkou bojovností nahrazoval některé technické nedostatky. Poprvé udeřilo až po hodině hry, kdy po chybě hostujících hráčů zakončoval domácí Hruška a poslal Hřivínův Újezd do vedení. Hosté zvýšili obrátky, ale domácí obrana pracovala na jedničku a podržel je i brankář Fišer. Definitivní pojistku výsledku dal v samotném závěru domácí Šuranský, který výstavní brankou stanovil skore na 2:0 a hosté už na zvrat neměli čas a ani síly. Tři body tak překvapivě zůstaly v Hřivínově Újezdě, hosté zápas u outsidera nezvládli a odjíždějí do Horní Lhoty s prázdnou.

"Dneska bylo úplně všechno špatně. Z různých důvodů nám chyběli všichni tři stopeři a navíc byla většina mančaftu v sobotu na oslavě narozenin našeho dlouholetého brankáře. To se projevilo zejména v úvodu zápasu, kdy jsme byli hodně mimo. Pak jsme se naštestí probrali a začali trochu hrát. Měli jsme obrovské množství střel, ale většinou jsme trefovali rohové praporky nebo domácí hráči strěly zblokovali. Ti celkově hráli na hranici sebeobětování a my jsme se přes jejich obranný val nedokázali prosadit. Po patnácti minutách druhého poločasu jsme ztratili míč na šestnáctce soupeře a domácí šli do rychlého brejku a po nedorozumnění v naší obraně se dostali do vedení. I poté pokračoval náš útočný zmar. Těsně před koncem jsme se dožadovali penalty po ruce domácího hráče, rozhodčí ale byl jiného názoru. Svou výhru pak domácí potvrdili druhým krásným gólem. Opět se ukázalo, že zápasy s papírově slabšími soupeři nezvládáme a dokud se to nenaučíme, tak nemáme na špici tabulky co dělat", hodnotí nepovedený zápas v Hřívínově Újezdě kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.



Ohlasy k zápasu


Hřivínův Újezd
facebook Hřivínova Újezda:

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Zápas se nám vůbec nepovedl a domácí projevili větší bojovnost a to na nás tentokrát stačilo, je to škoda, takové zápasy musíme prostě zvládnout.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - D. Kratochvíl [-] , K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] - P. Záhora [-] , O. Záhora [-] (87. M. Kostelník [-] ) , J. Talášek [-] , R. Šuranský [-] , M. Zábojník [-] - L. Kolařík [-] , P. Hruška [-] (79. J. Malenovský [-] ) -

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - L. Lysý [-] (50. J. Váňa [-] ) , P. Hlavička [-] (78. J. Heinz [-] ) , J. Bruník [-] , P. Smištík [-] , D. Maňas [-] , Z. Plášek [-] , J. Šenovský [-] , F. Brostík [-] (86. R. Polách [-] ) , R. Váňa [-] , A. Ščuglík [-]

Hráči zápasu: R. Šuranský , M. Zábojník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIKESKA Jaroslav - MOUDŘÍK Martin (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.