T. Mudrák 13.
R. Floreš 83. (p.)
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 10:00

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily Lipové rozhodly nedělní zápas v Jestřabí


Branky


13. T. Mudrák , 83. R. Floreš (p.) - 16. M. Vaněk , 22. T. Zoubek , 68. M. Vaněk , 81. T. Zoubek , 87. V. Juřík
0

Do Jestřabí zavítala v nedělním dopoledni Lipová a čekalo se, že domácí Jestřabí konečně zabere a připíše se první podzimní body. To se nakonec nestalo, hosté přijeli do Jestřabí v silném složení i s Tomášem Zoubkem v sestavě a na její hře to bylo znát. Naopak domácímu týmu chyběl tvůrce hry Palo Gabriš a bez něj bylo Jestřabí ještě více oslabeno. Lipové tentokrát zahrály nové posily Tomáš Zoubek a nestárnoucí Miloš Vaněk, které vsítily po dvou brankách. Domácí tým šel sice brzy do vedení, ale hosté ještě do půle utkání otočili, ve druhé půli si Lipová už výhru nenechala vzít.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení, hosté utkání otočili

Lipová byla v zápase v Jestřabí podle našich tipérů pasována do role favorita, ale neměla zde roli tak úplně jednoduchou. Domácí celek ale nastoupil v sestavě bez bývalého druholigového fotbalisty Pavola Gabriše, který je tvůrčí osobností Jestřabjanů. V sestavě chyběl kvůli zraněnému malíčku na noze a nebyl v ní ani další ostřílený kozák, Jožka Kolínek. Při malém počtu hráčů musel na hřiště i Pavel Floreš, který pamatuje i lepší fotbalové časy, např. v dresu Štítné nad Vláří. Jestřabí tak vyrukovalo do boje pouze s deseti hráči. Lipová přijala do Jestřabí v solidní sestavě, navíc v ní byl znovu zkušený Tomáš Zoubek, který se už po zranění dostává do obvyklé formy. Právě bývalý středopolař Luhačovic, Nedachlebic, Vlachovic či Nevšové, byl tím pomyslným jazýčkem na vahách v tomto duelu, neboť skvěle režíroval hru svého týmu a dával i důležité branky. Začátek utkání ale patřil překvapivě domácímu týmu, který poslal do vedení už ve 13. minutě Mudrák. Lipová ale dokázala rychle srovnat nestárnoucím Milošem Vaňkem. Po dvaceti minutách šla Lipová poprvé do vedení, kdy se prosadil Tomáš Zoubek a stanovil tak poločasový výsledek na 1:2.

Lipová kontrolovala vývoj hry a bere tři body

Druhý poločas pokračoval podle stejného scénaře, Jestřabí se pokoušelo o rychlé brejky, Lipová lépe kombinovala a její záložní řada byla o něco pohyblivější. Domácí ale stále zlobili hostující celek, ten se pořád nemohl střelecky prosadit a dát třetí uklidňující branku. Lipová si nevěděla příliš rady s obětavou hrou Jestřabí, ale s postupem času začali přeci jen domácím hráčům docházet síly. Dvacet minut před koncem se znovu prosadil Miloš Vaněk z dorážky a zvýšil již na 1:3. Domácí tým se snažil o zkorigování nepříznivého stavu, ale hosté již kontrolovali vývoj hry. Čtvrtou branku přidala Lipová Tomášem Zoubkem deset minut před koncem. Domácí ještě kontrovali z penalty, ale závěrečné slovo měl tři minuty před koncem hostující Juřík. Výhra Lipové v Jestřabí je nakonec zasloužená, ale nerodila se vůbec lehce a domácí i bez svých klíčových hráčů dokázali svého soupeře náležitě potrápit. Lipovjanům pomohli nové akvizice - Zoubek a Vaněk čtyřmi brankami a jejich nákup se určitě vyplatil. V příštím kole se Jestřabí představí na horké půdě v Tichově, stejně těžký zápas čeká i Lipovou, která míří do Mirošova.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Josef Marek, hráč: Chyběli nám někteří klíčoví hráči, je nás stále málo a řada hráčů hraje se sebezapřením, ale i tak jsme odehráli slušný zápas a Lipové jsme roli favorita ztížili. Pomohl jí hodně zkušený Tomáš Zoubek s Milošem Vaňkem, který stále běhá jako zamlada. Naše situace není růžová, tým se musí doplnit o další hráče, tak to dál nejde...

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: I když to podle výsledku vypadálo na jednoduchý zápas tak opak byl pravdou. Soupeř velmi dobře bránil a my jsme se těžce prosazovali do zahuštěne obrany. Nakonec jsme zápas zvládli což je pro nás důležité pro další část sezóny.



Sestavy



TJ Lipová
M. Němeček [-] - K. Novák [-] (46. R. Vacula [-] ) , D. Kurtin [-] , M. Žalek [-] , R. Vašička [-] , T. Zoubek [-] , M. Vaněk [-] , P. Urbánek [-] , V. Juřík [-] , M. Carbol [-] , R. Borák [-] (78. J. Procházka [-] )

ŽK: 58. M. Šprta - 59. R. Vašička , 65. M. Carbol .
Hráči zápasu: M. Vaněk , T. Zoubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FRAJT Oldřich - HNILO Jindřich (N), BLAŽEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.