2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

10.0

Nápoje

10.0

Jídlo

2.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Lipová dokázala v domácím prostředí otočit derby s Petrůvkou


Branky


0

Místní derby se hrálo v Lipové, kam zavítala Petrůvka. Domácí celek nastoupil bez svých nových tří posil Zoubka, Vaňka a Vaculy a v prvním dějství to bylo na hřišti znát. Hosté z Petrůvky šli do vedení po dvanácti minutách hry brankou Petra Kovaříka. Hosté z Petrůvky dokonce neproměnili pokutový kop, což je později hodně mrzelo. Lipová totiž dokázala ve druhém poločasu velkou bojovností utkání otočit a připsat si po delší době další tři body. O výhře Lipové rozhodl třináct minut před koncem Juřík, v hektickém závěru už domácí cenné vítězství uhájili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dal branku hostující Petr Kovařík

V Lipové se hrálo ve velkém vedru místní derby a oba soupeři se velmi dobře navzájem znají. Domácí trápí marodka a tak šanci v utkání dostali někteří náhradníci. Také Petrůvka má stále několik absencí, jako klíčová se patrně jeví neúčast Luboše Kovaříka, ale i tak má Petrůvka mužstvo na to, avb Lipovou a mužstva z dolní poloviny tabulky porážela. V brance navíc musel zastoupit Halaxu hráč z pole Gergela, ale na hře Petrůvky to v první půli nebylo vůbec znát. Hosté šli do vedení už ve 12. minutě po brance Petra Kovařína a kromě panalty, která byla asi zlomovým okamžikem zápasu, neproměnili Petrovjané i další vyložené šance. "V prvním poločase byl soupeř lepším mužstvem, hlavně začátek zápasu jsme nezvládli, štěstí pro nás bylo, že neproměnili ještě do poločasu penaltu, to si myslím, že bylo klíčové pro vývoj zápasu, druhý poločas jsme hodně přidaly směrem dopředu vytvořily si nějaké šance z nichž jsme dali dvě branky musím poděkovat celému mužstvu za obětavost, bojovnost, nasazení. Hráči kteří dostali příležitost místo hráčů, kteří nám chyběli kvůli zranění, ukázali, že je dokážou plnohodnotně nahradit, což mě těší, viděl zápa hrající trenér Lipové Pavel Tomeček.

Domácí dokázali utkání ještě otočit, výhru jim vystřelil Juřík

Ve druhé půli chtěla Petrůvka pokračovat v aktivní hře, ale zahozená penalta a další vyložené šance se podepsaly na psychice Petrovjanů. Lipová vycítila šanci a stále častěji se tlačila na polovinu hostí. Domácí tým hrál ve druhé půli jako vyměněný a odměnou mu byla po hodině hry vyrovnávací branka Jiříka. Hosté ani srovnání stavu utkání neprobralo z letargie a třináct minut před koncem se střelecky prosadil Juřík a otočil stav zápasu na 2:1. Petrůvka byla z vývoje zápasu zaskočena, přesto její hráči zmobilizovali síly a vytvořili si závěrečný nápor. V něm se domácí i se štěstím ubránili a získali po delší době zase tři body. Hosté doplatili na dvacetiminutový výpadek, který je stál tentokrát všechny body. "Naši prohru zapříčinily dva faktory. Produktivita v zakončení a ztráta koncentrace. Při proměnění penalty a alespoň poloviny šancí jsme měli odcházet do kabin s vedením 3:0. První poločas byl v naší režii. Bohužel náš nepochopitelný zhruba dvacetiminutový herní výpadek v druhé půli soupeř využil k obratu skóre. Teprve pak jsme se probudili, ale to už bylo pozdě", viděl utkání funkcionář Petrůvky František Gottfried. Lipová se v příštím kole představí v Jestřabí, Petrůvka přivíta doma nebezpečný celek Tichova.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Dnes jsme při absenci zraněných hráčů výhru doslova vydřeli, v první půli při nás stálo štěstí, Petrůvka nedala penaltu a nám se podařilo zápas otočit.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Do poločasu to mohlo být o tři branky a bylo vymalováno, mrzet nás může neproměněná penalta a další zahozené šance. Zbytečně jsme dostali domácí do zápasu, kteří využili naší nekoncentrovanosti a zápas otočili ve svůj prospěch.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: MATUCHA Jiří - BLAŽEK Zdeněk (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.