Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota si v domácím prostředí vyšlápla na rezervu Provodova


Branky


0

V sobotu byl na programu ve IV. zlínské třídě skupině B pouze jeden zápas. Ve velkém vedru se v Horní Lhotě představili fotbalisté z Provodova, kteří měli za sebou velmi dobrou bilanci. Domácí tým v minulém kole doma sestřelil Mirošov a chtěl si poradit i s provodovskou rezervou. To se mu nakonec podařilo, Horní Lhota byla v utkání střelecky efektivnější. Hostům se podařilo v závěru ještě utkání zdramatizovat, ale Smištík v poslední minutě rozhodl o tom, že tři body zůstanou definitivně v Horní Lhotě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil pouze kanonýr Pavel Hlavička

Horní Lhota podává stejně jako provodovská rezerva v této sezoně sympatické výkony a tak se na pěkně upraveném hřišti v Horní Lhotě očekával vyrovnaný duel. Oba celky se již utkaly v přípravě a tak o sebě dá se říct dobře věděly. Mírným favoritem byl ale domácí celek, který na svém hřišti body jen tak nerozdává. Oba týmy se v úvodu utkání nejprve navzájem oťukávaly a v nikdo nechtěl udělat chybu jako první. Domácí trpělivě čekali na brankové příležitosti a v brance spoléhaly na zkušenéhon gólmana Plška. Hosté chtěli hrát na brejky, ale ty jim příliš nevycházely a branku domácích v prvním dějství příliš neohrozili. V prvním poločase tak diváci viděli jedinou branku z kopačkek kanonýra soutěže Pavla Hlavičky. "Utkání hrané v úmorném vedru mnoho fotbalové krásy nenabídlo. Bohužel jsme nedokázali navázat na velmi dobrý výkon z minulého kola proti Mirošovu. Provodov byl aktivnější a častěji na míči. Do nebezpečnějších akcí jsme je ale nepouštěli. Do vedení nás poslal opět Pavel Hlavička, když hostující obraně utekl a chladnokrevně zakončil", viděl první půli domácí kapitán Josef Šenovský.  

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

První poločas přinesl tedy jedinou branku, ale hosté chtěli ještě s výsledkem něco udělat. Vítr z plachet jim ale vzal již po čtyřech minutách druhého poločasu domácí Hlavenka, který potrestal chybu v hostující obraně. Hosté z Provodova ani za stavu 0:2 utkání nezabalili a začali se tlačit před Plškovu svatyni. Ten řadu šancí vyřešil a držel stále čisté konto. Horní Lhota se zaměřila na bránění dvoubrankového vedení a chtěla vyrážet k rychlým kontrům, ty jí ale příliš nevycházely. Komlikace pro domácí celek přišla sedm minut před koncem, kdy se trefil hostující Plášek. Hosté vrhli všechny síly do útoku a snažili se o vyrovnání. To se jim nakonec nepodařilo, neboť v poslední minutě dal definitivní pojistku výsledku domácí Smištík a tři body tak zůstaly v Horní Lhotě. Ta se v příštím kole představí v Hřivínově Újezdě, na Provodov zavítá zkušený celek z Mirošova. "Hned zkraje druhého poločasu jsme přidali druhou branku a utkání se snažili kontrolovat. Bohužel jsme si ho na konci opět zkomplikovali, když hosté snížili a nadechovali se k závěrečnému náporu. Rozhodující pojistku jsme pak přidali v samotném závěru, kdy už hosté hráli vabank. Za tři body jsme pochopitelně rádi, herně to ale z naší strany opět dobré nebylo", hodnotil druhý poločas hornolhotský kapitán. "Jako hostující tým jsme byli v presu hned od prvních minut zápasu. První gól jsme inkasovali po chybě našich obránců a tlak domácích se jen stupňoval. Tým Horní Lhoty je v osobních soubojích velmi houževnatý a hraje tvrdý a přímočarý fotbal a k tomu je ještě hodně dobře fyzicky vybavený. Ale i když jsme utrpěli první prohru sezóny přeci jen vidím pozitivum v tom, že nám to dalo do budoucích zápasů hodně zkušeností a tak trošku nás to nasměřovalo na co se připravit hlavně s těmi nejtěžšími soupeři skupiny, se kterými jsme se ještě nepotkali", viděl duel provodovský Jan Talaš.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Dnes to z naší strany nebyl takový dobrý výkon jako proti Mirošovu, ale prosadili jsme se střelecky a nakonec dokráčeli ke kýženým třem bodům, za které jsme rádi.

FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Jen na závěr si neodpustím poznámku, že i když rozhodčí vedl utkání velmi kvalitně a vyváženě na obě strany, mohlo být dle mého názoru v zápase rozdáno (na obou stranách) více žlutých karet, protože to mělo vliv na kvalitu hry a zápas byl více vyhrocený.



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Hlavička [-] , P. Smištík [-] , J. Bruník [-] (87. L. Lysý [-] ) , J. Váňa [-] (65. J. Masař [-] ) , Z. Plášek [-] , J. Šenovský [-] , F. Brostík [-] , J. Plášek [-] , A. Ščuglík [-] , P. Hlavenka [-] (54. D. Maňas [-] )

FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - R. Talaš [-] (51. M. Šalena [-] ) , D. Talaš [-] (83. P. Pálka [-] ) , J. Talaš [-] , T. Minařík [-] , M. Malaník [-] , J. Kolařík [-] , T. Nevařil [-] (61. O. Plášek [-] ) , F. Vítek [-] (78. S. Černobila [-] ) , V. Černobila [-] , Z. Urubčík [-]

Hráči zápasu: R. Plšek , P. Smištík , P. Hlavička - Z. Urubčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - VÁŇA Václav (N), PRACHAŘ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.