Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 14:00

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

8.5

Jídlo

6.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

9.0

Bohuslavice nad Vláří se hodně nadřely na výhru nad Lipovou


Branky


22. M. Šebák (p.) , 62. O. Krasňanský , 69. O. Krasňanský - 39. L. Baklík (vl.)
0

V Bohuslavicích nad Vláří se hrálo místní derby, zavítal zde tým z Lipové, který zde nechtěl prodat svoji kůži lacino. Hosté navíc nastoupili v sestavě s posilou Tomášem Zoubkem, bývalým hráčem Slavičína, Luhačovic, Vlachovic, Nedachlebic, Nevšové aj., který se již zotavil po operaci kolena. Domácí tým chtěl pokračovat na vítězné vlně a upevnit si postavení na špici tabulky. Lipová v minulém kole doma potrápila rezervu Vlachovic a stejně tak nadělala starosti i domácím Bohuslavicím. Ty nakonec duel vyhrály i díky dvěma trefám kanonýra Krasňanského, které zaznamenal ve druhém dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl opatrný, domácí tým si byl vědom zkušených borců v sestavě Lipové a nijak se do útočení nehrnul, hosté také začali ze zabezpečené obrany a tak se oba soupeři nejprve navzájem oťukávaly. Favoritem v utkání však byl domácí celek, který na svém hřišti body jen tak nerozdává. Postupem času Bohuslavjané zpřesnili kombinaci a výsledkem jejich snažení byla branka Mirka Šebáka z 22. minuty, který proměnil pokutový kop. Hosté se snažili o srovnání nepříznivého stavu utkání, nakonec se jim to podařilo pět minut před odchodem do kabin, když se do vlastní sítě trefil domácí Baklík a rázem to bylo 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu, hosté ukázali své kvality a domácí tým je zatím přehrát nedokázal. Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Lipové, kteří byli aktivnější, domácí celek ale podržel brankář Bartozel. Utkání se lámalo po hodině hry , kdy podruhé udeřili Bohuslavjané, kdy se trefil kanonýr Ondřej Krasňanský. Tentýž hráč zvýšil o deset minut později na 3:1 a o výsledku tohoto duelu se zdálo být rozhodnuto. Vše ale mohlo být jinak, kdyby v závěru hostující Roman Vacula proměnil penaltu, tu ale nedal  a domácí tak udrželi nadějné dvoubrankové vedení. Tři body tak zůstaly v Bohuslavicích, ale domácí fotbalisté se na ně hodně nadřeli. Lipová ukázala svůj potencionál a v dalších zápasech by se měla ještě zlepšovat."V prvním poločase jsme hráli vyrovnaný fotbal a odpovídal tomu i výsledek, druhý poločas jsme prvních patnáct minut byli lepším mužstvem a vytvořili jsme si územní převahu, ale pak jsme fatální chybou v defenzive soupeře pustili opět do hry a aby toho nebylo málo, tak po další hrubé chybě jsme dostali další třetí gól... Ani za stavu 3:1 jsme to nezabalili a snažili jsme se ještě zápas zdramatizovat, opět jsme si vytvořili šanci na snížení výsledku, ale nařízenou penaltu jsme neproměnili. Musíme se také vyvarovat hrubých chyb v defenzive a proměňovat vytvořené gólové příležitosti a věřím, že naše hra půjde ještě nahoru a začneme už konečně sbírat body", hodnotí zápas trenér Lipové Pavel Tomeček. V dalším kole přivítají jeho svěřenci v derby Petrůvku, Bohuslavice nad Vláří čeká v neděli těžký duel v Tichově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Na výhru jsme se hodně nadřeli, hosté přijeli posíleni, naštěstí nedali penaltu a závěr mohl být ještě dramatický, tak bereme tři body a jsme spokojeni, Lipová může zaskočit svým výkonem ale i další týmy. Nás trápí řadu zranění, které snad brzy doléčíme a budeme znovu kompletní.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Zůstaly jsme u favorita bez bodů, dost jsme ho ale potrápili, škoda té neproměněné penalty, závěr mohl vypadat jinak, rozhodly i naše hrubé chyby v defenzívě.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - SLOVÁK Jakub (N), VAŠIČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.