Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 10:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota dokázala vyhrát v Dobrkovicích


Branky


0

V Dobrkovicích se úmorném parnu představili fotbalisté Horní Lhoty, kteří v minulém kole nestačili doma na Smolinu. Domácí tým se zatím v nové soutěži výsledkově trápí a proto chtěl bodovat naplno. Hosté šli v první půli do vedení Hlavičkou. Dvacet minut dokázal srovnat dobrkovický Minařík. Všechny tři body však zajistil hostům kapitán Josef Šenovský v 75. minutě. Domácí tým už v závěrečném tlaku vyrovnat nedokázal a tři body tak putují na Luhačovicko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal v první půli do vedení kanonýr Hlavička

Dobrkovice jsou v této skupině nováčkem a tak se oba soupeři navzájem neznali a v úvodu zápasu se také pořádně testovali. Domácí celek hrál znovu v 10,00 hodin a chtěl konečně získat všechny body, neboť některé z nich již zbytečně prohospodařil. Tempo první půle odpovídalo i velkému vedru, které v závěru srpna na Moravě panovalo a někteří hráči byli možná myšlenkami na probíhající Barumce. V první půli k vidění mnoho fotbalových akci proto k vidění nebylo, domácí i hosté čekali na chybu svého protivníka. Horní Lhota navíc velmi dobře zahustila střed hřiště, přes který se domácí hráči nemohli vůbec dostat. A co už prošlo k bráně, s přehledem vyřešil zkušený brankář hostí - Plšek. Aktivnější byli v prvním poločase přeci jen domácí hráči, ale příliš vyložených šancí neměli. Hosté trpělivě čekali na svoji šanci, až přišla brejková situace pět minut před odchodem do kabin, kterou zakončil Hlavička a hosté vedli 1:0. Mohli také odcházet do kabin v lepší náladě a měli v Dobrkovicích zaděláno na dobrý výsledek.

Domácí vyrovnali Minaříkem, za hosty rozhodl Josef Šenovský

Do půle se tak šlo za jednobrankového vedení hostujícího týmu, když se dokázal prosadit kanonýr Hlavička. "Utkání se hrálo za velmi horkého počasí a pro nás v netradičním nedělním ranním termínu. Po minulém špatném výkonu a výsledku se Smolinou jsme teď chtěli hru a výsledek zlepšit. Podařilo se nám to však pouze výsledkově. Letos se zatím herně trápíme a nejsme to schopní dohnat ani vyšším nasazením. V prvním půli jsme šli do vedení po brejkové situaci. Domácí nám to pak v druhém poločase oplatili stejnou mincí. Naštěstí se nám pak podařilo ještě jednou skórovat a strhnout výhru na svou stranu. Utkání by určitě více slušela remíza. Dneska jsme byli šťastnějším mužstvem. Snad se konečně zvedneme herně, čekají nás těžší soupeři a na ně by naše dosavadní výkony rozhodně nestačily", hodnotí zápas kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský, který zápas de facto rozhodl čtvrt hodiny před koncem. Domácí tým tak zůstává bez bodu, v Horní Lhotě si trochu spravili náladu a body z venku jsou vždy cenné, teď je jenom potvrdit v domácím prostředí.



Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
David Juřík,hráč:

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Dnes vyhrál šťastnější celek, podařilo se nám vstřelit na rozdíl od minulého zápasu se Smolinou dvě branky a to rozhodlo....



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - M. Mudrák [-] , L. Lysoněk [-] , K. Čech [-] , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] , R. Fuglík [-] (45. K. Dědek [-] ) , O. Drábek [-] , T. Hubáček [-] , M. Žůrek [-] (65. D. Juřík [-] ) , V. Svozil [-] (83. R. Ochodnický [-] )

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - J. Bruník [-] , P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , F. Brostík [-] , Z. Plášek [-] , J. Šenovský [-] , A. Ščuglík [-] , J. Plášek [-] , R. Váňa [-] , D. Maňas [-] (81. J. Heinz [-] )

ŽK: 82. V. Svozil , 86. T. Minařík - 30. J. Bruník , 65. P. Hlavička , 70. D. Maňas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VYORAL Vlastimil - FUGLÍK Daniel (N), HUSTÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.