Posílená Lipová si doma smlsla na Hřivínově Újezdu


Branky


20. R. Vacula , 65. M. Carbol , 74. M. Klein
0

Lipová chtěla v prvním domácím utkání bodovat a podřídila tomu opravdu všechno. Hosté v úvodním kole po tuhém boji udolali Jestřabí a navíc byl pro ně domácí celek velkou neznámou. Nakonec se z poměrně hladké tříbrankové výhry radovali borci z Lipové, kteří byli střelecky velmi efektivní a mají po zásluze první body v letošní sezoně. Hosté na Slavičínsku výsledkově zklamali, přeci jen se od nich čekalo více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách hry se trefil domácí zkušený středopolař Roman Vacula

Domácí Lipová si chtěla napravit reputaci po nepovedeném duelu na Provodově, který výsledkově nezvládla a prohrála 1:3. V sestavě Lipové tentokrát chyběl zkušený Miloš Vaněk, kterého ale plně zastoupil hrající trenér Pavel Tomeček. Navíc se v sestavě Lipovjanů objevilo několik hráčů, kteří chyběli v utkání na Provodově. Hosté z Hřivínova Újezda se v prvním kole nadřeli na výhru na oslabeným Jestřabím a vyhráli pouze o jedinou branku. Hostující celek byl ale pro domácí Lipovou velkou neznámou, neboť v loňské seoně působil v jiné skupině IV. třídy Zlínského okresu. Samotný duel v Lipové byl v úvodu vyrovnaný, oba týmy se nejprve vzájemně oťukávaly. Přeci jen nebezpečnější byl ale domácí celek, který poslal po dvaceti minutách hry do vedení Roman Vacula - nová akvizice Lipové, která přišla z Nevšové. Domácí tým vedení uklidnilo a začal předvádět solidní hru, hosté se snažili o vyrovnání, ale obrana domácích v čele s brankářem Němečkem fungovala spolehlivě.

Domácí ve druhé půli navýšili svůj náskok a berou tři body

Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení Lipové, s čímž mohli být domácí fanoušci být spokojeni. Hosté se ve druhém dějství snažili o srovnání nepříznivého vývoje skore, několikrát také prověřili domácího golmana. Lipová vycházela ze zabezpečené obrany do nebezpečných brejků, které ale nedotáhla do konce. Lipové se však po hodině hry podařilo vstřelit druhou branku, jejímž autorem byl Carbol. Lipová se tedy dostala k nadějnému náskoku a teď byli na tahu hostující hráči. Ti však byli v koncovce neškodní a kontaktní branku se jim nakonec vstřelit nepodařilo. Třetí uklidňující branku domácích dokázal vstřelit čtvrt hodiny před koncem domácímu kanonýrovi Kamilu Kleinovi a ta prakticky rozhodla o tom, že všechny tři body zůstanou tentokrát v Lipové. Ta se v dalším kole představí v Nedašově. Hřivínův Újezd hostí o víkendu zatím výsledkově se trápící Tichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Musím hráčům poděkovat za bojovnost, nasazení a přístup k zápasu, soupeři až na několik standardek jsme nedovolili nic herně to ještě nebylo úplně ono, ale věřím že to do dalších kol doladíme,výhru jsme si zasloužili byl to týmový výkon.

Hřivínův Újezd
Facebook Hřivínova Újezdu:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PTÁČEK František - MĚRKA Petr (N), MOUDŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.