1:1
(0:1)
41. R. Durda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd překvapivě přivezl bod ze Studence


Branky


87. T. Nejedlý - 41. R. Durda (p.)
0

O první domácí ztrátu Studence se postaral překvapivě nováček z Horního Újezdu. A to ještě museli domácí zachrańovat bod tři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli z penalty do vedení

Vedoucí Studenec, který ztratil první body za remízu v Blatnici, přivítal na svém hřišti nováčka soutěže z Horního Újezdu, který předvádí zatím střídavé výkony. Naposledy prohrál doma z Čáslavicemi. Úvod zápasu byl v režii hostů. Byli rychlejší, důraznější, prostě lepší. První šance domácích v 10´, kdy Strnad Jiří dostal míč do šestnáctky, přihrál Vrbovi, který na dvakrát vystřelil, ale pouze do tyče. 15´trestný kop z osmnácti metrů zahrával Holoubek, technická střela těsně nad. 20´trestný kop hostů z dvaceti metrů, Čermák do zdi. 21´další trestný kop hostů z dvaadvaceti metrů kopal Durda, opět do zdi. 29´trestný kop hostů z dvaceti metrů, střílený centr, prošel až k brankáři Pěnčíkovi. 32´Durda jen tak poslal pozdrav ke studenecké bráně z dobrých 30-ti metrů, ale nad. 33´další šance Durdy, Pěnčík ho vychytal. 33´Vrba netrefil odkrytou bránu hostů. 35´krásná střela Durdy z 25-ti metrů, Pěnčík opět chytil. 40´po faulu na Čermáka byl nařízen pokutový kop. 41´Radek Durda bombou do středu brány pokutový kop proměnil -0:1.

Domácí v závěru alespoň vyrovnali

Úvod druhého poločasu opět vyzněl pro hosty. 60´trestný kop z 25-ti metrů střílel Holoubek, těsně nad. 74´další šance Durdy, Pěnčík vychytal. 75´ Nejedlý podélnou střelou vyzkoušel pozornost Hradeckého, byl na svém místě. 86´Strnad Jiří pěknou ranou orazítkoval břevno. 87´po řadě chyb a nepřesností se  k míči dostal Nejedlý, který vyrovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Hráli jsme na ..... (slušně řečeno velice mizerně)."

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Dnešní utkání jsme odehráli dobře takticky a bojovali jsme. Domácí vyrovnali zaslouženě, ale po jasném neodpískaném faulu. Mohli vyrovnat z nějaké šance, kterou si vytvořili a ne takhle. Před zápasem by jsme bod brali, ale dostat takový gól v závěru je trochu zářez.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - F. Hájek [-] (37. J. Buršík [-] ) , T. Nejedlý [-] , V. Kučerňák [-] , P. Strnad [-] - M. Nováček [-] (53. M. Chalupa [-] ) , M. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] - K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] - O. Vrba [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Ošmera [-] , M. Václavek [-] , M. Zvěřina [-] , R. Durda [-] , M. Veselý [-] (76. R. Čudrnák [-] ) , P. Míča [-] , K. Kresa [-] , J. Kučera [-] , M. Čermák [-] (90. R. Durda [-] ) , M. Veselý [-]

ŽK: 10. F. Hájek , 12. K. Mrňa , 40. J. Buršík , 67. T. Nejedlý , 75. O. Vrba , 90. V. Kučerňák - 61. M. Veselý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - VRZAL Vlastimil, BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.