L. Rygl 29.
L. Rygl 76.
2:2
(1:2)
12. J. Trnka
43. L. Tomšíček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Rygl vystřílel domácímu Chlístovu bod


Branky


29. L. Rygl , 76. L. Rygl - 12. J. Trnka , 43. L. Tomšíček (p.)
0

Díky Lukáši Ryglovi zůstal alespoň jeden bod v Chlístově, který zaznamenal další bod a opět s výsledkem 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dali do šaten vedoucí gól

 

Ve druhém kole podzimní části soutěže přivítal Chlístov na domácím hřišti mužstvo z Blatnice. Hosté začali zápas  lépe a od první minuty byli lepším mužstvem. V probíhající dvanácté minutě zahrávali volný přímý kop z hranice velkého vápna. K míči se postavil Jiří Trnka a technickou střelou kolem zdi otevřel skóre zápasu a poslal hosty do vedení 0:1. Po této brance domácí přidali na obrátkách a vyrovnali hru. V probíhající devětadvacáté minutě domácí předvedli asi nejlepší akci zápasu, kdy po přesné kombinaci ve středu hřiště přišla kolmá přihrávka za obranu hostí. Na tuto si ideálně naběhl Lukáš Rygl a křižnou střelou kolem golmana srovnal skóre na 1:1. V poslední čtvrthodině prvního poločasu se hrálo spíše ve středu hřiště. Dvě minuty před koncem poločasu však přišla dlouhá přihrávka za domácí obranu, po které šel útočník hostí do souboje s Belvončíkem, který jej však fauloval a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil kapitán hostů Libor Tomšíček a s přehledem penaltu proměnil 1:2. Do kabin šli tedy hosté s jednobrankovým náskokem.

Domácí alespoň vyrovnali

Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním zápas otočit. Sice začali lépe jako ten první, ale územní převahu si nevytvořili. Hrál se oboustranně podprůměrný zápas s ojedinělými šancemi na obou stranách. Diváci viděli spíše velké množství nepřesných přihrávek, nespočetné množství soubojů ve středu hřiště a časté přerušování hry. Vyrovnání se však i přes tuto skutečnost dočkali. V šestasedmdesáté minutě zahrával volný přímý kop ze střední vzdálenosti Lukáš Rygl a technickou střelou srovnal skóre na 2:2. Po této brance domácí ještě ve dvou případech ohrozili branku soupeře, ale již bez gólového efektu. Vzhledem k průběhu hry je i v tomto utkání remíza spravedlivým výsledkem pro obě mužstva.



Ohlasy k zápasu



SK Blatnice
Šabatka Marek: V první půli jsme byli lepším týmem a brankou z přímého kopu Jiří Trnky jsme šli do vedení. Domácím se podařilo ve 29´ srovnat ale v závěru se řítil na branku sám Jiří Trnka a domácí brankař musel ve vápně faulovat. S nařízenou penaltou si v klidu poradil Libor Tomšíček. Druhá půle byla vyrovnaná, kdy jsme v několika šancích nedokázali potvrdit vedení. Jednu z nich spálil střídající Jiří Holík, který sám před brankářem selhal. Domácím se podařilo z přímého kopu srovnat a body se tak asi zaslouženě dělily.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , J. Uhlíř [-] , Z. Nováček [-] (68. D. Brestovský [-] ) - M. Rygl [-] , M. Patočka [-] (59. Z. Šaman [-] ) , L. Hrbáček [-] - L. Smolík [-] , L. Rygl [-] - T. Kuchařík [-] (80. T. Žampa [-] )

SK Blatnice
M. Chocholouš [-] - M. Sova [-] , J. Šimek [-] (65. J. Holík [-] ) , D. Lojka [-] , M. Trnka [-] , J. Trnka [-] , M. Šabatka [-] , T. Cech [-] , L. Šplíchal [-] , M. Karásek [-] , L. Tomšíček [-]

ŽK: 42. J. Belvončík , 59. L. Rygl .
Hráči zápasu: J. Trnka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KUBA Lukáš - VÍDENSKÝ Bohumil, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.