0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec nasázel Štěpánovu bůra


Branky


27. V. Sedláček (vl.) , 44. M. Černý , 53. F. Kovář , 82. F. Kudiovský , 90. Z. Pokorný (p.)
0

 

Fotbalisté Moravce navázali na domácí výhru proti lídrovi tabulky z Dukovan a odvážejí si ze Štěpánova všechny body. Domácí se naopak nedokázali oklepat po minulé prohře v Hartvíkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Od úvodních minut se bojovalo spíše ve středu hřiště a oba týmy hrozily pouze ze standardních situací a dlouhých nákopů za obranu. Pro oko diváka to nebyl příliš pohledný začátek zápasu. V 27. minutě Tomáš Toufar směřoval dlouhý nákop na rozběhnutého Juračku, který svedl sprinterský souboj s domácím Václavem Sedláčkem, který na poslední chvíli před Juračkou ukopl míč. Pro domácí naneštěstí přehodil vyběhnutého brankáře Dudáka a zakončil přesně do vlastní branky - 0:1. Domácí hráli i nadále důrazně, snažili se kombinovat, ale jejich veškeré šance končili pouze před šestnáctkou hostů. Brankář Pokorný se zapotil pouze při střele domácích z úhlu, kterou dokázal vyrazit. Hosté dokázali ještě jednou udeřit do konce poločasu. Kudiovský našel rozběhnutého Kováře, který od rohového branku nacentroval přesně na hlavu Martina Černého a ten se nemýlil - 0:2.

Pokorný udržel nulu a skóroval z penalty

Do druhé půle vstoupili opět lépe hosté a hned první výraznější příležitost proměnili. V 53. minutě našel Juračka rozběhlého Františka Kováře a ten překonal domácího Dudáka přízemní střelou. Po sérii vystřídání na obou stranách se i nadále bojovalo mezi oběma vápny a žádný z týmů si nevypracoval žádnou výraznější příležitost. Skóre se znovu měnilo až v 82. minutě, kdy se trefil přesně Filip Kudiovský z trestného kopu z levé strany. O vítězi utkání tedy bylo definitivně rozhodnuto. O minutu později ještě z podobné situace jako Kudiovský orazítkoval břevno Lukáš Slavíček. Naposledy se skóre měnilo v poslední minutě. Juračka se prodral do vápna, byl sražen a následný pokutový kop bezpečně proměnil brankář Zdeněk Pokorný - 0:5.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek - trenér: Předvedli jsme velmi slabý výkon a bez střely na bránu nemůžeme bodovat. Hostům jsme cestu k vítězství svým výkonem velice usnadnili a ti si zaslouženě odvážejí všechny body.

TJ Moravec
Pavel Černý - vedoucí mužstva: Celou dobu jsme kontrolovali hru a nepouštěli domácí do žádných vyložených šancí, k tomu pomohla i čistá hra v blízkosti šestnáctky, kdy se naše obrana vyvarovala chyb a všechny situace s přehledem vyřešila. Ve středu hřiště byla hra v celku vyrovnaná, ale domácí si nevěděli rady s našimi rychlými přechody do útoku po krajích hřiště, kde jsme byli jasně lepší. Pro domácí krutá porážka po dobrém výkonu, ale pro nás zasloužená výhra, kdy jsme herní převahu korunovali vstřelením pěti branek.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Dudák [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] , V. Sedláček [-] , D. Fiala [-] (67. O. Denysiuk [-] ) - T. Samek [-] (66. T. Richter [-] ) , V. Kutnyk [-] , J. Buček [-] , V. Kovalchuk [-] - J. Šikula [-] (57. T. Brázda [-] ) , J. Veselský [-] -

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - T. Toufar [-] , T. Smolík [-] (67. P. Červinka [-] ) , O. Urbánek [-] , J. Kachlík [-] , R. Toufar [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] (83. L. Broža [-] ) , P. Juračka [-] , F. Kudiovský [-] - F. Kovář [-] (71. M. Hanák [-] ) -

ŽK: 79. J. Buček , 84. O. Hrubeš - 65. P. Juračka , 68. M. Černý .
Hráči zápasu: V. Kovalchuk - Z. Pokorný , T. Toufar , F. Kudiovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BOUDA Josef - KREJČÍ Vlastimil, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.