Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

6:1
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Náměšť doma deklasovala Moravec


0

Hráči Náměště si díky domácí výhře udrželi druhé místo v tabulce. Hosté se prozatím výsledkově trápí a nacházejí se až ve druhé polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěch Rybníček zařídil domácím dvoubrankové vedení

Domácí udávali od začátku utkání tempo hry a své soupeře přehrávali ve středu hřiště, odkud posílal především kapitán domácích Roman Durajka míče do křídelních prostorů. Na první branku čekali diváci do 15. minuty, kdy se na levé straně uvolnil Vojtěch Rybníček a dokázal propálit Zdeňka Pokorného v brance Moravce. Jeho jmenovec Lukáš v brance domácích v průběhu první půle příliš práce neměl. Brožovu dorážku dokázal domácí obránce srazit na roh a táhlá střela Slavíčka přišla až po odmávaném ofsajdu. Hosté tedy hrozili spíše z brejků, ale herně měli navrch domácí. Po chybné rozehrávce hostujícího Kudiovského na půlící čáře se domácí zmocnili míče a rychlým brejkem, který zakončil opět Rybníček získali dvoubrankové vedení. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 2:0.

Domácí rozhodli o svém vítězství

Domácím se ihned po návratu ze šaten, v 47. minutě, povedlo zápas definitivně rozhodnout. V situaci, která zaváněla ofsajdovým postavením, se objevil sám před prázdnou bránou Rybníček a mohl jít slavit svůj hattrick. Hosté se na chvíli vrátili do zápasu zásluhou Petra Juračky, který byl sražen ve vápně domácím obráncem Tržilem a z následného pokutového kopu zamířil přesně - 3:1. O chvíli později přišla domácí osmiminutovka, během které dokázali do černého postupně zamířit Šimončič a dvakrát Kučera a bylo rozhodnuto. Po prostřídání již tempo hry opadlo a domácí pohodlně dokráčeli k zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Lukáš Broža: Domácí nás předčili ve všech činnostech a zaslouženě zvítězili. Srazila nás třetí branka hned po příchodu ze šaten. Výsledek je pro nás krutý, ale po našem špatném výkonu zasloužený. Teď se musíme co nejlépe připravit na další zápas, kdy hostíme vedoucí Dukovany.

Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
L. Pokorný [-] - V. Rous [-] , P. Kurtin [-] (81. M. Veselý [-] ) , T. Tržil [-] (61. Z. Jonák [-] ) , J. Heres [-] - R. Durajka [-] , J. Klíma [-] , P. Čermák [-] , M. Šimončič [-] - V. Rybníček [-] , P. Kučera [-] (77. J. Tržil [-] )

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - R. Toufar [-] (67. O. Broža [-] ) , O. Urbánek [-] , T. Toufar [-] , T. Smolík [-] - P. Juračka [-] , L. Slavíček [-] , L. Broža [-] , F. Kudiovský [-] - P. Červinka [-] (69. J. Kachlík [-] ) , F. Kovář [-] (81. M. Hanák [-] ) -

ŽK: 38. T. Tržil , 67. P. Kučera , 74. P. Kurtin - 41. F. Kudiovský .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - FABEŠ Roman, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.