M. Pacl 55. (p.)
L. Blaha 63.
R. David 72.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 16:30

15.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosický lídr padl v Uherském Brodě


Branky


55. M. Pacl (p.) , 63. L. Blaha , 72. R. David - 46. J. Černý
0

Po bezgólové první půli se hostující tým dostal do vedení zásluhou Černého, během následujících třiceti minut ale skórovali tři hráči domácího mužstva a zápas předních týmů Divize D otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Uherského Brodu přijel lídr tabulky z Rosic, které do tohoto zápasu neztratily ani bod a neinkasovaly ani jednu branku. Uherský Brod se vedoucího celku tabulky nezalekl a tuto statistiku změnil. Úvod střetnutí však tomu vůbec nenapovídal. Domácímu Uherskému Brodu chyběl důraz a hosté z Rosic měli příliš mnoho prostorů k realizaci svých akcí. Postupem doby se začal Uherský Brod stále více a více osmělovat, a v první šanci se zjevil Mančík, ale nenaložil s ní vůbec dobře. Přestávkový stav tak byl 0:0.

 

Úvod druhého poločasu vyšel lépe lídrovi tabulky z Rosic, který využil chybné rozehrávky domácího souboru a Černým otevřel skóre zápasu – 0:1. Uherský Brod to ale nezaskočilo, a velmi brzy se vrátil zpátky do hry. V 55. minutě byl faulován v hostujícím vápně Dolina, a Pacl nekompromisně vyrovnal skóre střetnutí – 1:1. Obrat ve skóre dokonal o osm minut později Blaha, který se prosadil z rohového kopu – 2:1. Brod se pak nesoustředil na obranu, ale naopak neustále se hnal do útoku a vypracoval si řadu šancí. Jednu z nich v 72. minutě proměnil Richard David, který zužitkoval rohový kop – 3:1. Rosice si připsaly první prohru a v čele tabulky je nahradil Hodonín. Uherský Brod se díky výhře vyšvihl na třetí místo, dva body od svého soupeře z Rosic.

 

Autor: Tomáš Holata



Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. David [-] , R. Holík [-] , V. Dolina [-] (67. J. Michalec [-] ) , M. Vrága [-] - M. Mančík [-] (83. L. Nevařil [-] ) , M. Pochylý [-] , B. Šálek [-] , M. Pacl [-] , R. David [-] - L. Blaha [-] (89. D. Sedláček [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (67. F. Novotný [-] ) , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-] (79. J. Foral [-] )

ŽK: 47. M. Mančík - 47. M. Kršák , 58. J. Havlásek , 70. J. Vítámvás , 74. P. Šíp , 91. M. Kugler . ČK: 81. J. Černý .
Počet diváků: 279. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - DOHNÁLEK Jan, MOŽÍŠ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.