M. Kadlec 79. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše rozhodla z penalty


Branky


79. M. Kadlec (p.)
0

Stará Říše rozhodla z penalty deset minut před koncem. Vrchovina po prohře už má na poslední příčce šestibodovou ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Staré říše zavítal poslední celek tabulky z Vrchoviny a místy byl i aktivnějším mužstvem. V první šanci se ale objevila domácí družina, když Chlumského projektil mířil jen těsně vedle. Stejně dopadla i hostující družina na druhé straně, když jejé střela minula jen o centimetry tyčku. Do kabin tak odcházely oba soubory za bezbrankového stavu.

 

Hosté byli aktivnější i ve druhém poločase a domácí brankář se musel hodně ohánět, aby střely ze střední vzdálenosti pacifikoval. Na druhé straně se dostal k nebezpečné hlavičce kapitán Kadlec, ale jeho hlavičku zlikvidoval brankář Michálek. Klíčový okamžik zápasu přišel v 79. minutě, kdy byl v pokutovém území hostů faulován Chlumský. Míč si na puntík pokutového kopu postavil Kadlec a nedal Michálkovi žádnou šanci - 1:0. Vrchovina pak vrhla všechny své síly do útoku. Resultátem byla ale jen dalekonosná střela, kterou Jícha spolehlivě vykryl. Stará Říše si už pak výhru nenechala vzít a připsala si tři body. Vrchovina je nadále poslední.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - V. Dvořák [-] , P. Příborský [-] , M. Kadlec [-] , R. Cipruš [-] - P. Severa [-] (46. M. Vacek [-] ) , I. Rygl [-] , M. Pokorný [-] , J. Vodáček [-] - D. Chlumský [-] , M. Brnický [-] (82. A. Plichta [-] )

SFK Nové Město na Moravě
F. Michalek [-] - O. Vícha [-] , A. Burian [-] - L. Wolker [-] (80. D. Bača [-] ) , M. Žák [-] , M. Mazel [-] , R. Blažíček [-] - T. Poul [-] , L. Michal [-] , M. Kovář [-] , L. Bodeček [-]

ŽK: 51. M. Brnický - 53. M. Mazel , 77. A. Burian , 78. L. Wolker , 90. O. Vícha , 90. M. Žák .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Ságl Petr - PFEIFER Michal, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.