4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína suverénně porazilo nováčka soutěže


Branky


0

Měřín B nezaváhal a po výhře o čtyři branky nad Březím přezimuje na bronzové pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli skóroval Hrad

Za chladného sobotního odpoledne proti sobě nastoupila mužstva z rozdílných konců tabulky a dala se očekávat převaha domácího týmu. Začalo se hrát v rychlejším tempu a Měřín si vytvářel gólové příležitosti, které buď ztroskotaly na hostujícím brankářovi nebo špatném zakončení domácích hráčů. Hosté se ovšem nezatáhli a taktéž se tlačili dopředu. Hostující útočníci si vytvořili také pár slibných šancí, kdy až trestuhodně zahazovali 100% gólovky. Běžela 36.minuta a domácí zahrávali rohový kop. Rozehrávající Bartušek našel nabíhajícího Hrada, který se štěstím hlavičkou protlačil míč za záda hostujícího gólmana Polednu a otevřel tím skóre utkání na 1:0 pro domácí. Do poločasu se již výsledek nezměnil. Kdyby hostující hráči z Březí proměnili své šance, mohli to být právě oni, kteří by odcházeli do kabin s úsměvem.

Domácí nasázeli ve druhé půli další tři branky

Do druhé poloviny nastupovala obě mužstva s minimálními změnami na pozicích. Již od začátku hvizdu rozhodčího Žilky byl k vidění útočný fotbal. Avšak žádný z hráčů nedokázal průběh zápasu změnit. Měřín byl v tu chvíli aktivnějším týmem na hrací ploše a v 57. minutě navýšil na dvou brankové vedení střelou k tyči domácí záložník Sýkora, tedy 2:0 pro domácí. Hosté se s tímto výsledkem nechtěli smířit, ale vždy si vylámali zuby na domácí obraně a nebo gólmanovi Hladíkovi, který vždy jejich pokusy vytěsnil mimo tři tyče. V 72. minutě opět domácí Bartušek zahrával rohový kop. Jeho ostrý nákop si do vlastní šibenice poslali hostující a Měřín se tak radoval potřetí - 3:0. Již se schylovalo ke konci zápasu. Poslední gólovou tečku si pro toto utkání schoval Pospíchal. V 89. minutě našel Bačák dlouhým křižným centrem skvěle nabíhajícího domácího útočníka, který nezazmatkoval a s ledovým klidem podél pravé nohy hostujícího brankáře poklidil míč za jeho záda a stanovil tak konečný výsledek 4:0 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Utkání bylo vyrovnané a šance měla obě mužstva. Opět se projevila naše neschopnost zakončení. Nebýt špatného řešení hostujících útočníků, mohli jsme v poločase prohrávat minimálně o dvě branky. V druhé půlce jsme zlepšili hru a bylo to i vidět na navýšení skóre. Domácí zápas jsme tedy zvládli. S výsledky na podzim jsem až na výjimky spokojen. Avšak s předvádějící hrou a přístupem tomu již tak není. Do jarní druhé poloviny máme co zlepšovat.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , K. Smejkal [-] (65. P. Chaloupka [-] ) , J. Vokoun [-] , S. Bartušek [-] (74. O. Palík [-] ) , T. Láznička [-] (46. D. Hrůza [-] ) , D. Horák [-] , T. Bačák [-] , P. Král [-]

TJ Březí-Březské
R. Poledna [-] - P. Šimek [-] , J. Gruber [-] (61. L. Staněk [-] ) , M. Běloch [-] , M. Hála [-] - T. Habán [-] , J. Jobánek [-] , M. Sysel [-] , A. Crha [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-] (66. V. Klíma [-] )

ŽK: 44. J. Jakeš .
Hráči zápasu: M. Sýkora .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BAČÁK Petr (N), HLADÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.