Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná porazila Kladiváře o tři branky


Branky


0

Domácí rezerva Hamrů se rozloučila s podzimem prohrou 0:3 s Rožnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vstřelila jednu branku

Poslední zápas podzimní části sezóny Rožná jela do Hamrů. Na tomto hřišti se Rožné nevyhrává lehce. Hosté jeli k utkání ve velmi omezeném počtu. V základní sestavě byl i Pavel Sýkora, který už s aktivním fotbalem dávno skončil a na střídání byli jenom Dušan Novotný a David Hanus. Zápas pro Rožnou začal velice dobře a už ve 4. minutě se hosté dostali do vedení zásluhou Tomáše Sýkory. Akci rozjel Marek Navrátil, když mu přihrával do běhu mezi obránci. Obrana domácích se snažila zneškodnit míč, ale ten se dostal k Petru Navrátilovi. Ten neváhal a hned míč přihrál do vápna zase na Tomáše. Ten zachoval chladnou hlavu a poslal míč do branky vedle gólmana. Domácí se dostali do šance, když Smejkal na hranici velkého vápna přeskočil v hlavičkovém souboji Tomáše Klusáka. Míč po tomto souboji šel kousek od pravé tyčky. Rožná mohla navýšit vedení, když Miloš Pátek hodil aut na Marka Navrátila. Ten se uvolnil a z hranice vápna vyslal prudkou střelu. Gólman míč vyrazil na tyčku, který pak směřoval ven.

Rožná v poklidu dokráčela k vítězství

Ve druhé půli hře ubylo krásy, ale zase bylo k vidění více šancí. Do samostatného úniku se dostal Jiří Vyžrálek. Jiří udělal kličku gólmanovi, ale ten se stihl ještě natáhnout a chytit jeho střelu. Šanci měli také domácí, ale tu jim na třikrát zlikvidoval Filip Humpolík. V 65. minutě nacentroval Adam Korbička míč za obranu. Míče se zmocnil domácí stoper a chtěl poslat malou domů gólmanovi. Bohužel pro Hamry, ale byla přihrávka velice pomalá. Gólman byl u balónu dříve než dobíhající Marek Navrátil. Míč se snažil odkopnout pryč, ale trefil dobíhajícího Marka, od kterého se míč odrazil do brány. Poté měli hosté ještě několik brejků, ale postupně selhali Marek Navrátil i Miloš Pátek. V 75. minutě vznikla velká strkanice. Vznikla tím, že Tomáš Klusák absolvoval souboj tělo na tělo s domácím záložníkem Srnským. Ten chytl Tomáše po souboji za nohu, aby nemohl nic dělat a ještě pak chytl za nohu Tomáše Sýkoru, který získal míč a chtěl jít do rychlého kontru. Samozřejmě, že z rychlého brejku nic nebylo. Tomáš ho poté od sebe odstrčil a to ho vytočilo na tolik, že tam začal máchat pěstma. (za to měla být červená jak víno). No a potom se strhla velká mela, do které se zapojila snad většina hráčů. Rožné se podařilo ve vyhroceném konci utkání navýšit skóre na rozdíl třídy. Miloš Pátek skvěle zabojoval u velkého vápna domácích a míč vybojoval. Poté přihrával do vápna Jiřímu Vyžrálkovi, který zasouval míč do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: Rožná vyhrála zcela zaslouženě. My jsme tímhle zápasem zcela potvrdili náš mizerný podzim.....Celá podzimní část byla z naší strany zkrátka a dobře bída a utrpení!

SK Rožná
Marek Navrátil: Získali jsme tři body zcela po právu, protože jsme byli lepším týmem. Podařilo se nám vstřelit rychlou branku a to bylo pro vývoj utkání velice důležité. Poté jsme byli mírně lepším týmem a přidali ještě dvě branky. Co bych chtěl ale hlavně zmínit jsou někteří fanoušci Hamrů (hlavně ti nalití). To co tam předvedli bylo ,,hanba blit". Napadnout naše fanoušky, kteří nebyli vulgární a ještě ke všemu zákeřně zezadu to je ubohost. Jsem zvědavej, jestli se takhle těch pár debilů bude chovat, až přijedou k nám do Rožné..



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Smejkal [-] (51. P. Vašek [-] ) , P. Havlík [-] (67. M. Poul [-] ) , M. Srnský [-] (87. M. Peterka [-] ) , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] (53. M. Gregar [-] ) , F. Chlubna [-] (82. R. Martaus [-] ) , Š. Vrša [-] , M. Petrik [-] , A. Zátopek [-] , J. Sláma [-]

SK Rožná
F. Humpolík [-] - T. Klusák [-] , T. Sýkora [-] , M. Pátek [-] , P. Kunc [-] - P. Navrátil [-] (88. D. Novotný [-] ) , J. Hanus [-] , M. Navrátil [-] , A. Korbička [-] , P. Sýkora [-] - J. Vyžrálek [-] -

ŽK: 8. J. Kolarik , 48. J. Sláma , 75. M. Srnský , 75. M. Petrik , 81. F. Chlubna - 57. M. Pátek , 63. T. Sýkora , 75. J. Hanus .
Hráči zápasu: T. Sýkora , F. Humpolík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Miloš - TOMANDLOVÁ Karolína (N), BERAN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.