Březí neudrželo vedení a podlehlo rezervě Hamrů


Branky


0

V souboji dvou sousedů v tabulce byly úspěšnější Hmry B, kteří vezou tři body z Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry otočily vývoj prvního poločasu

Ve 12.kole se utkaly dva týmy ze spodní části tabulky a převážně Kladiváři potřebovali bodovat, aby se udrželi v kontaktu. Do začátku utkání nastoupili aktivněji a v prvních minutách si vypracovali gólové šance, kdy po přiťuknutí M. Černého trefil J. Kolarik pouze tyč, poté se neprosadil v úniku M. Srnský a v další velké šanci L. Sýs. Bohužel hned po této gólovce přišel trest, kdy domácí z odkopu vytěžili gól na 1:0, když balon propadl za oba obránce a útočník D. Dostál už měl před sebou jen brankáře L. Bence a s přehledem zakončil. Po té se hra vyrovnala a i domácí si vytvořili šance, ale bez efektu. Po 12. min přišel vyrovnávající gól po pěkné přihrávce M. Černého na L. Sýse a ten s přehledem zavěsil. V dalších minutách se hra přelévala, ale více šancí se tvořilo na straně domácích, kde zachraňoval
před brankovou čárou A. Zátopek, v další obrané akci M. Petrik a po jednom z rohů vykopával z brankové čáry s pomocí zasahujícího brankáře L. Bence i J. Kolarik. Kladiváři s velkou dávkou štěstí tento stav udrželi a navíc se jim podařilo ze svých akcí vytěžit maximum a po pěkné souhře vsítit vedoucí branku po zakončení M. Smejkala. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Michal Srnský potvrdil v závěru tři body

Druhý poločas už tak aktivní ze strany Kladivářů nebyl a z větší části bránili, ale i tak se dostávali do občasných akcí. Jedna z nich byla po úniku P. Havlíka, který se dostal přes obránce až do vápna a domácí musel zasáhnout zákrokem, který spadá do kategorie nedovolených, nepochopitelně však dostal žlutou kartu hráč Hamrů.... I přes tlak domácích si však větší gólovou šanci nevytvořili a nakopávanou hrou "zlehčili" Kladivářům bránění. Trest přišel těsně před koncem, kdy obrana vybojovala balon, který se dostal k M. Srnskému a ten prošel přes 4 hráče jako ostřílený mazák a překonal brankáře domácích.Důležité 3 body!



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Martin Běloch:

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Vzhledem k postavení v tabulce důležité 3 body z venku. Dík všem za bojovnost a nasazení. Myslím, že na naší straně bylo více gólových šancí, proto zasloužené vítězství.



Počet diváků: 34. Rozhodčí: MYŠKA Roman - TUČEK Miloslav (N), HÁLA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.