Jan Čermák rozhodl šlágr kola


Branky


29. J. Čermák , 53. P. Vondruška (p.) , 75. J. Čermák - 6. J. Vokoun , 17. P. Bukáček (vl.)
0

V zápase dvou celků ze špice tabulky byla úspěšnější domácí Dolní Rožínka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Měřína vyhrála první poločas

Zápas začali domácí mírným tlakem a od začátku chtěli dát gól. Ovšem hned v 6. minutě přišla chyba rozhodčího, kdy neodpískal faul na M. Lukše, který vyvážel míč. Hosté získali balon a J. Vokoun zakončoval rychlou akci střelou k pravé tyči - 0:1. Hrál se fotbal v tempu a svádělo se dost soubojů. V 17. minutě po faulu domácích, asi na půlce hřiště, hosté zahrávali přímák. Míč letěl na velké vápno, kde v tísni hlavičkoval P. Bukáček nešťastně do protipohybu Z. Horáka a balón pěkně zapadl do brány - 0:2. Hra se dále přelévala a bylo znát, že domácí nechtějí poslední domácí zápas prohrát. V 29. minutě získal míč P. Vondruška a vybídl nabíhajícího J. Čermáka do samostatného nájezdu, a ten ho zakončil gólem - 1:2. Více branek jsme do přestávky neviděli, i když na to šance byly, blýskl se golman J. Hladík.

Dolní Rožínka otočila zápas

Druhou půlku domácí hned začali tlačit a snažili se otočit výsledek. První velkou šanci však měli opět hosté, kdy samostatný nájezd zlikvidoval Z. Horák. Hosté bránili tvrdě, ať byli hráči ve vápně nebo ne. Přišla 53. minuta a jeden z těchto zákroků rozhodčí odpískal jako penaltový. Míč si postavil P. Vondruška a bezpečně proměnil - 2:2. Přišli další podobné zákroky, ale více penalt se hlavní rozhodčí bál odpískat. Hra se vyrovnala a byla bez vyložených šancí. Až do 75. minuty kdy přišel centr do vápna, balon byl prodloužen přes bránícího beka až k J. Čermákovi. Ten osamocen zakončil svůj druhý nájezd do protipohybu J. Hladíka k levé tyči - 3:2. Domácí už pak kontrolovali hru a postupně prostřídali čtyři hráče. Ti oživili hru, gól však nepřidali. Nejblíže k němu měl L. Macháček, který po Čermákově nahrávce trefil tyč. Dobrý fotbal se musel divákům líbit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: V dnešním utkání se utkali mužstva z čela tabulky, čemuž odpovídala úroveň hry. I když jsme nastoupili o utkání aktivně, hostům se podařilo brzy vstřelit vedoucí branku, které předcházel faul na našeho hráče. Dále jsme se snažili tvořit hru, ale nešťastně vlastním gólem šli hosté do vedení 2:0. Ani tento stav nás nepoložil a dokázali jsme po několika šancích snížit v první půli na 1:2 . Druhou půli jsme herně ovládli a nebýt výborného výkonu brankáře hostí a někdy i naší zbrklosti v zakončení mohl být výsledek přesvědčivější. Za výkon zaslouží pochvalu celý tým, škoda, že se výkonu obou mužstev nepřiblížil výkon Hlavního rozhodčího.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Utkání začalo od začátku v rychlejším tempu, kde jsme z našich dvou akci vytěžili dvougólové vedeni. Poté jsme nechali hostům vice prostoru než bylo potřeba a postupně bylo srovnáno. Nakonec hosté otočili zápas ve svůj prospěch. Nejslabším článkem v tomto utkání byl hlavní rozhodčí, který svými výroky dělal ze zápasu oboustrannou bramboračku.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - KOLOUCH David (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.