Béčko Křižanova konečně bodovalo


Branky


0

Souboj dvou rezerv mezi Křižanovem a Radostínem se skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín se dostal do jednobrankového vedení

Křižanovská rezerva si poslední body připsala takřka před dvěma měsíci, favorizovaným celkem tedy byli hosté, kteří v uplynulých kolech dokázali mnohokrát překvapit a před utkáním jim patřilo lichotivé umístění v horní polovině tabulky.

 

Od úvodního hvizdu se odehrávalo vyrovnané utkání bez vyložených šancí na obou stranách. Domácí měli opticky více ze hry, avšak nedokázali svou snahu přetavit v brankové příležitosti. Hosté v začátku zápasu spíše vyčkávali, nezaujatý divák se tedy spíše nudil. Že se křižanovským v posledních týdnech lepí smůla na paty, potvrdil po půlhodině hry hostující Láznička, který z nevinně vyhlížející akce poklidil přízemní centr k tyči Bajerovy brány. Domácí do poločasového hvizdu odpovědět nedokázali.

Bod zařídil Tomáš Novotný

V druhém dějství nevynikal ani jeden z týmů, své "minuty slávy" si vybíral hlavní rozhodčí Rotkovský, který svými nepřesnými a pozdními reakcemi dráždil hráče i fanoušky obou týmů. Domácí v druhé části emotivního utkání přece jen stupňovali tlak a odměnou jim byla vyrovnávací branka z kopačky Novotného. V závěru zápasu mohli křižanovští převážit misky vah na svou stranu, štěstí a dobře postavený Homola v hostující brance však byli proti.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Myslím si, že jsme dnes po většinu zápasu byli lepším a o něco málo nebezpečnějším týmem. V první půli jsme nevyužili jednu vyloženou šanci a nedokázali zužitkovat ani jednu z mnohých standardních situací i následných závarů. Gól jsme obdrželi po našem (ne)důrazu po standardní situaci. Ve druhé půli jsme se tlačili dopředu, hosté vyčkávali na brejky. Měli z nich i jednu dobrou příležitost, ale nedokázali dobře vyřešit přečíslení dva na jednoho. Mnohé jejich akce dobře řešil včasným vyběhnutím brankář P.Bajer. Nakonec jsme se alespoň jeden míč do sítě dostali. Okolo vápna hostí jsme dnes hráli naivně a špatně řešili nabízené příležitosti. Bod je v naší situaci málo, dnes jsme potřebovali vyhrát.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Pro diváka nezajímavý zápas na těžkém terénu, plných hraničních zákroků. Utkání totálně nezvládl pan rozhodčí. Naštěstí se týmy ,,prali,, mezi vápny. Oba týmy svoje šance využili. Mě jen mrzí přečíslení 2na1, které jsme nedotáhli do zdárného konce, který mohl soupeře zlomit. Proto se tedy rozcházíme se spravedlivou remízou.



Sestavy


SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] - T. Novotný [-] , M. Burian [-] - J. Stupka [-] , D. Fendrych [-] - P. Štěpánek [-] (82. M. Sklenář [-] ) - T. Horníček [-] , M. Král [-] , V. Malinský [-] (65. J. Uhlíř [-] ) , J. Klobása [-] , J. Pavlík [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] , T. Kadlec [-] - D. Večeřa [-] , J. Inwald [-] - P. Císař [-] , M. Láznička [-] - J. Kohout [-] , Z. Gregar [-] (71. J. Koudela [-] ) , P. Gregar [-] (24. A. Kališ [-] ) , O. Bradáč [-]

ŽK: 31. V. Malinský , 76. T. Novotný - 28. O. Bradáč , 40. Z. Gregar , 75. J. Inwald , 83. J. Kohout .
Hráči zápasu: P. Bajer - T. Kadlec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - HOMOLA Martin (N), NAVRÁTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.