Dolní Rožínka vydřela i v oslabení tři body v Hamrech


Branky


5

Jednobrankovou výhrou hostí skončilo utkání mezi Kladiváři a Dolní Rožínkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou

Sobotní zápas mezi Hamry B – Dolní Rožínkou, měl být podle papírových předpokladů jasnou záležitostí. Ale nebyl! Zápas lépe začali domácí, kteří si vytvářeli územní převahu, ale jak už to tak bývá nedáš dostaneš. Hráči Rožínky udeřili dvakrát po rychlém protiútoku, když po pěkné akci dal první branku J. Čermák.  Posléze se střelec změnil v nahrávače, když nahrál na gól O. Chocholáčovi. Po této brance byl na hřišti prakticky jen tým hostí, který si dělal co chtěl a to doslova. No a když se tak nějak psala 25. minuta udeřil Z. Konček  samozřejmě čistě nezaviněně F. Chlubnu do obličeje, kterému čistě náhodou vypadl i kousek zubu. Ale to byla zřejmě odplata za to, že Hamry B nehráli zrovna v rukavičkách, ale v kopačkách!!! A teď zpátky k fotbalu?! Samozřejmě, že tato chvilka domácí zdravě nabudila a ti dokázali do konce prvního poločasu vyrovnat na 2:2 po brankách M. Smejkala a M. Černého. Hosté měli přirozeně taky možnost pohnout se skórem a prokazovali, že s míčem umí, ale svoje šance neproměnili.

Jan Čermák rozhodl po přestávce

Druhý poločas začali lépe hráči hostí, když se po rohovém kopu a další slabší chvilce domácí obrany prosadil opět Čermák, kterému branka spadla doslova do klína nebo kam?! Hamry B se snažili vývoj zápasu zvrátit ve svůj prospěch, ale marně. Většinou naráželi na dobře hrající obranu nebo i vinou „nezaviněných zranění“  hráli taky o deseti hráčích v poli, protože další hráči co byli na soupisce přišli na zápas deset minut před koncem utkání. Zkrátka a dobře se nedostali ani pořádně do hry. Hráči Dolní Rožínky podnikali druhý poločas hlavně rychlé protiútoky, ale bez gólového efektu. A tak zápas skončil hodně vydřenou výhrou Dolní Rožínky 3:2,  která nadále drží první místo v tabulce lll. třídy.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka: 1, Zápas rozhodli naše hrubé chyby v obraně, které hosté s přehledem proměnili a nakonec zaslouženě vydřeli 3 body. 2, To, že jsem na konci zápasu neudržel nervy na uzdě se omlouvám, jenom HRÁČŮM Dolní Rožínky, které jsem zřejmě některé počastoval hanlivými výrazy, ale nemůžete se mě divit, když během zápasu a následně i po zápase slyším jenom urážky našich hráčů, mě atd. Od vašich „FANS“ jsem taková sprostá slova neslyšel ani za 35 let mezi cikánama…….!!! 3, Co se týče “fanoušků a fanynek“ nebo co to vlastně bylo zač Dol. Rožínky, tak ty nestojí……………………!!!!!!!!!!!!!!!!

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: V první čtvrthodině se nám hra nedařila a nebyli jsme vůbec nebezpeční pro domácí. Pak se naše hra zlepšila a ze dvou rychlých brejků jsme dvakrát skórovali. V první půli domácí hráči předvedli několik tvrdých zákroků, při kterých šlo o zdraví hráčů, které hlavní rozhodčí trestal pouze žlutými kartami. Paradoxně jsme od 25. minuty hráli o deseti my. Hra se vyrovnala a domácí dokázali srovnat skóre. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a po rohu vstřelili branku. Zbytek zápasu jsme měli pod kontrolou a několikrát mohli navýšit skóre. Za bojovnost zaslouží všichni hráči pochvalu.



Počet diváků: 72. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - KREJČÍ Jaroslav (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2016 20:09
já proti fanouškům nic nemám ale spíš proti tem sprostým výrazům :)
17. 10. 2016 19:52
Jen pár slov k sobotnímu fotbalu seděl jsem kousek od jadra fanoušků Baniku nikdo si toho blaboli na střídačce domácích (p. Peterka) nevšímal veškerá kritika šla na vrub hráčů a hlavního rozhodčího a pomezního rozhodčího sice to je někdy na hrabě ale k fotbalu to patři.Ale v žádném případě k tomu nepatří titulovani mladé slečny že je p..a. a to si myslím že by si neměl z lavičky k divákům nikdo dovolit . V první půli je na lajně hráč pak jde hrát a jde tam někdo jiný při dotazu mi hlavní rozhodčí řekl že je to jedno že tam stejně nema nikoho napsanýho ale je to farmička ždaru tak tam ta ochranná ruka prostě visí no a Zdenku pokut se ti nelíbí fandění fanoušků tak jim to řekni ,To je vše co jsem chtěl na toto uplně zbytečné téma říci klukum a trenérovi baniku patří dík za vybojované body a vůbec za celou odehranou čast sezony Štěpánek Petr
17. 10. 2016 15:26
Zapas byl vyhrocený z obou stran většina kritiky byla na rozhodčího vy jste p. Peterko nikoho nezajímal. A to ze neumíte snášet prohru to by se dalo prehlidnout ale chtít mlátit holku a nadávat ji do p... , to uz o Vás asi něco vypovídá. :)
17. 10. 2016 12:37
Pro pana Peterku z Hamru ty nadávky se nelíbí ani mě ale to samé se dá říct o vašich zákeřných faulech zezadu do obou noh bez možnosti hrát míč tudíž jasná červená karta a co tam předvedl váž pomezní když mávl ofsajd u gólu který měl plaťit protože druhý hráč byl metr za míčem při střele a hlavně to nemohl vidět když stál asi o 10 metrů za míčem
17. 10. 2016 12:16
Pro pana Peterku z Hamru ty nadávky se nelíbí ani ale to samé se dá říct o vašich zákeřných faulech zezadu do obou noh bez možnosti hrát míč tudíž jasná červená karla a co tam předvedl váž pomezní když mávl ofsajd u gólu který mel plaťit protože druhý hráč byl metr za míčem příšte střele a hlavne to nemohl videt kdyz stál asi o 10 metru za míčem