Rožná porazila po dramatickém průběhu Ujčov


Branky


0

V Rožné bylo vidět šest branek a vítězství domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála o dvě branky Rožná

Zápas domácí začali dobře a už v 9. minutě se dostali do vedení. Rožná zahrávala přímý kop, který Adam Korbička nacentroval na bok vápna. Tam si nabíhal Filip Humpolík a krásně hlavičkoval pod sebe do vápna. Tam našel Jiřího Vyžrálka a ten otevřel skóre. Velkou šanci zlikvidoval fantasticky Fanda Bureš. Vytáhl krásnou střelu Jana Hanuse, která byla ještě navíc mírně tečovaná hostujícím obráncem. V 15. minutě Rožná navýšila na 2:0. Zásluhu na tom měl Marek Navrátil, který udělal kličku soupeři a vystřelil z dálky. Jeho prudká střela mířila přesně k tyčce a Fanda Bureš se po ní stihl jen ohlédnout. Ujčov se snažil o snížení a také se mu to povedlo z rohového kopu. Přemysl Ryba nachytal hráče Rožné na švestkách, když rozehrál rychle rohový kop střelou do brány. Toto domácí vůbec nečekali a nestihli s tím nic udělat. Naštěstí pro Rožnou, ale o minutu později opět navýšili na rozdíl dvou branek. Jan Hanus vybojoval míč uprostřed hřiště a nahrál ho Marku Navrátilovi. Ten míč potáhl a přihrál ho Jiřímu Kroupovi, který ho hned přihrál do boku Jiřímu Vyžrálkovi. Ten míč ihned nacentroval do vápna, kde byl rozběhlý Marek Beno a střelou z první zvýšil na 3:1. Kousek od druhého gólu byl Marek Navrátil, ale skákavý míč trefil pouze do horní sítě brány.

Domácí Jiří Kroupa rozhodl definitivně v závěru zápasu

Druhý poločas mohl začít pro domácí perfektně. Filip Humpolík potáhl míč po lajně a přihrával ho osamocenému Marku Navrátilovi. Ten ale bohužel selhal tváří v tvář vyběhlému Fandovi Burešovi a trefil jen boční síť. Tři minuty po začátku druhé půle hosté snížili na rozdíl jedné branky. Útočník Ujčova vystihl přihrávku Adama Korbičky a přihrál míč Michalu Dvořáčkovi. Ten se štěstím prostřelil Jindru Berana a snížil na 3:2. Druhý poločas postrádal krásu oproti tomu prvnímu, protože balón byl ve vzduchu více než v první půli. Hosté mohli snížit z přímého kopu, ale Pavel Mitáš trefil pouze tyč. Odražený míč vybojoval Přemysl Ryba a naštěstí pro domácí jeho střela těsně minula tyč. Na druhé straně také zazvonila konstrukce. Adam Korbička potáhl míč středem hřiště a vystřelil. Jeho střela mířila do břevna a odrazila se k Petru Navrátilovi. Ten míč střílel z první a jeho střela šla kousíček nad břevnem. Podruhé zvonila konstrukce hostům po nepodařeném centru Tomáše Klusáka. Míč šel ale tak šikovně, že trefil zadní tyčku a odrazil se ven. Tento špatný odraz nečekal Jiří Kroupa, a tak nestihl na míč vůbec reagovat. Na konečných 4:2 pro domácí upravoval Jiří Kroupa. Míč do ulice mu přihrával Marek Navrátil a Jirka zkušeně prostřelil Fandu Bureše. Hosté už jen rozehráli a hned se pískal konec zápasu. 



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali dobře a dostali jsme se do dvou brankového vedení. Soupeř dokázal snížit a zdramatizovat zápas. Zápas jsme definitivně rozhodli minutu před koncem na 4:2. Musím ale říci, že hosté měli problém s hráči a neměli nikoho na střídání.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Další utkání,které jsme museli vinou zranění a pracovních povinností hráčů odehrát v 11 lidech.Tím nehledám výmluvy-soupeři patřil první poločas, který mohl pro nás dopadnout ještě hůře.Nám se vydařila druhá půle a sahali jsme po remíze. Chybělo trošku toho pomyslného štěstíčka a v závěru i fyzické síly. Hráči utkání odehráli se ctí a i přes porážku zaslouží uznání. Uznání naopak nezaslouží domácí pomezní rozhodčí a někteří z funkcionářů Rožné.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - JANEČEK Martin (N), JUKL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.