Dolní Rožínka nadělila Věchnovu šest branek


Branky


0

V souboji dvou celků, které hrály minulý rok okresní přebor byla úspěšnější Dolní Rožínka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastříleli čtyři branky

 Zápas začal od začátku naplno. Už po pár minutách dokázali domácí L. Hofman a P. Bartoněk dostat balon do brány, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Zanedlouho na to se i na druhé straně po nedorozumění v obraně dostal k míči Ostrýž, pokopl si míč a byl sražen. Rozhodčí však neuznal zákrok jako penaltový. Poprvé se tak skóre měnilo v 9. minutě, M.Lukš postupoval s balonem a hledal skulinu v obraně hostí. Tu však nenašel a tak zakončil sám ránou do pravého růžku -1:0. Druhý gól proměnil v 15. minutě L.Hofman. Ten po přihrávce J.Čermáka trefil míč z voleje k tyči - 2:0. Přišla 26. minuta a ze stejného místa zakončoval opět L.Hofman tentokrát odražený balon po střele V.Kopeckého - .3:0. Ve 41. minutě měli domácí další útok, O.Chocholáč přihrál na křídlo uvolňujícímu se P.Bartoňkovi, ten si balon navedl na vápno a střelou k pravé tyči stanovil poločasový výsledek na 4:0. 

Dolní Rožínka kontrolovala výsledek

Druhý poločas byl obdobou prvního, hosté se do šancí moc nedostávali a domácí byli na koni. V 55.minutě přišel rychlý gól na tři doteky, od poloviny hřiště našel přesně M.Lukš naběhnutého P.Vondrušku na levém křídle, ten posunul míč J.Čermákovi, který přehodil gólmana - 5:0. Pár minut na to byl odpískán pokutový kop, po faulu na domácího P.Bartoňka. Míč si postavil L.Hofman, avšak trefil pouze břevno. Na to přišel trest, v 65. minutě se trefil T.Bukáček. Po ojedinělém závaru před domácí bránou nasměroval balon k levé tyči - 5:1. Domácí podnikali další a další útoky a v 75. minutě byl ve vápně opět faulován P.Bartoněk. Tentokrát si penaltu vzal na starost P.Vondruška a z přehledem proměnil - 6:1. Domácí pak neproměnili další vyložené šance, ani samostatný nájezd a tak se skóre uz nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Dnešní utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, přesto první šanci měli hosté, kdy při našem nedorozumění se asi mohla kopat penalta. Od té doby jsme již soupeře nepustili do vážnější akce a sami navyšovali skóre. Důležité bylo, že se nám dařilo zcela eliminovat střelce Ostrýže, který nám v předchozích vzájemných zápasech dělal velké problémy. V druhé půli jsme vystřídali pět hráčů a zápas dovedli v klidu do vítězného konce. Pochvalu zaslouží celý tým. Pochvalu zaslouží také hlavní rozhodčí za s přehledem odřízené utkání.

TJ Věchnov
František Smolík: Domácí Rožínka byla po všech stránkách lepší. Dokonce i rozhodčího měli lepšího. Nechci ale plakat. Domácí trenér Jirka Jokl udělal dobrý tah, když zařadil do sestavy Matěje Urbana, který by šel s naším Onkem dnes snad i na záchod. Momentálně už se těšíme na konec podzimu, protože fotbal nikoho z nás nebaví .



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.