Derby zvládla Rožná na jedničku!


Branky


2

Derby před výbornou návštěvou 220 diváků zvládla lépe Rožná, která porazila vedoucí Dolní Rožínku 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Derby se hrálo za přítomnosti zhruba 220 diváků. Domácímu týmu chybělo pár hráčů, a proto měli na střídání pouze jednoho hráče oproti hostům, kteří měli náhradníků pět.

 

Zápas začali lépe hosté, když se mohli dostat do vedení už v 7. minutě. Rychle rozehráli standardní situaci a za nepozornosti domácích šli do brejku. Naštěstí pro Rožnou, ale Pavel Bartoněk mířil vedle tyčky.

 

První půli byli hráči Rožínky aktivnější, ale díky zodpovědné a bojovné hře domácích se nedostávali do vyložených šancí. Tedy až ještě na jednu šanci, kdy centrovaný míč sklepl hlavou hostující útočník pod sebe na volného kolegu v útoku, ale ani ten šanci neproměnil.

 

Domácí se v první půli do šancí moc nedostávali a když jo, tak jejich střely byly zblokované.

Derby rozhodl Jiří Vyžrálek

Druhou půli začali aktivněji hráči Rožné a po šesti minutách hry se dostali do vedení.

 

Po akci ze středu hřiště přihrával Marek Navrátil na rozběhlého Jiřího Vyžrálka, kterému jeho první střelu Zdenek Horák vyrazil, ale míč se odrazil zpátky k Jiřímu a ten se štěstím dostal míč do brány - 1:0.

 

To vlilo novou krev do žil domácím a byli stále aktivnější a zanedlouho poté mohli zvýšit na 2:0. Střelu, kterou vyslal Petr Navrátil Zdenek Horák vyrazil pouze před sebe. Tam dobíhal Marek Navrátil, ale jeho dorážku stihl Zdenek Horák ještě skvěle vyrazit.

 

Posledních 15-20. minut bylo hodně vyhrocených a hra se hodně kouskovala. Chvílemi se hrál i dost tvrdý fotbal. Hosté měli ještě velkou šanci na srovnání zápasu, když z přímého kopu míč Jindra Beran vyrazil pouze před sebe, ale hostující útočník situaci vůbec nezvládl a míč trefil mimo bránu. Tyto tři body  získali domácí díky bojovnosti a důsledné hře.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: První půli byli mírně lepší hosté a mohli vstřelit 2 branky, ale obě šance vyšli na prázdno. Hra se pak odehrávala spíše ve středu hřiště. Druhou půli jsme začali lépe my a podařilo se nám jako prvnímu vstřelit branku. Poté jsme byli aktivnější a měli jsme velkou šanci, kterou jsme ale neproměnili. Posledních 15 minut bylo strašně moc kouskovaných pro vyhrocený zápas, který rozhodčí moc nezvládal. Musím pochválit celý tým za skvělou bojovnost !!!

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:



Počet diváků: 220. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - JANEČEK Martin (N), HORÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2016 13:26
napsal frustrovaný hráč Rožínky :)
19. 9. 2016 12:06
Zápas v Rožné byl absolutní fraškou na fotbal.Domácí Rožná celý zápas nakopávala balony dopředu a doufala,že jim tam něco spadne a taky se tak stalo.Po závaru u branky hostů ani sami hráči Rožné nevěděli jak se dostal balon za brankovou čáru,poté se všichni hráči kromě jednoho zatáhli na svoje vápno a bránili vedení.Hostující Rožínka si s tímto nedokázala poradit a prohrála.Úroveň fotbalu byla absolutně nulová a na takovém hřišti jako je v Rožné se ani nic jiného nedá očekávat.Nepíši to jako hráč Rožínky,ale jako divák jelikož jsem tento zápas nemohl hrát kvůli zranění tak jsem opravdu byl zhnusen úrovni fotbalu.Chápu,fotbal jako každý jiný sport se hraje na výsledek a ten je 1:0 pro Rožnou a 3 body se určitě počítají,obzvlášť proti rivalovi a vedoucímu týmu tabulky,ale být hráčem Rožné snad bych se z takové výhry ani neradoval.